Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

19. juni 2021 00:00

Politibetjent alvorligt kvæstet i færdselsuheld

Det var en politibetjent fra Østjyllands Politi, der fredag aften blev påkørt i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld i Aarhus. Hans tilstand er fortsat kritisk.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Fredag kl. 18.14 skete der et alvorligt færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en 31-årig mandlig politibetjent blev påkørt og pådrog sig alvorlige skader.

”Jeg har her til aften modtaget besked om, at en af vores betjente er kommet alvorligt til skade i tjenesten i forbindelse med et færdselsuheld i Aarhus. Han modtager nu behandling på hospitalet, og vi afventer nærmere oplysninger om hans tilstand. Vi er i løbende kontakt med betjentens familie, som er underrettet og til stede på hospitalet,” siger politidirektør i Østjyllands Politi, Kirsten Dyrman.

 

Påkørt under eftersættelse

Bilen der påkørte politibetjenten var allerede på flugt fra politiet, og det var i forbindelse med den eftersættelse, at den 31-årige politibetjent stod klar i krydset til at lægge såkaldte stop sticks ud på kørebanen med henblik på at få standset bilen.

Politibetjenten blev påkørt af bilen, der kom kørende med meget høj fart, hvorefter føreren af bilen flygtede fra stedet ad Silkeborgvej i retning af Brabrand.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.

18. april 2024

Østjyllands Politi

53-årig mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Der var forhold omkring dødsfaldet der virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret, mens politiet undersøgte forholdet nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

10. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at blotte sig for fremmed kvinde

Retten i Randers har idømt en 32-årig mand 20 dages fængsel for at have berørt en fremmed kvinde på numsen og blottet sig foran en anden. Begge episoder af blufærdighedskrænkelse blev begået i juni sidste år.