Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

25. august 2019

Østjyllands Politi tager afstand fra patruljebilers gaderæs

En video med to patruljebiler, der kører om kap til et lovligt gaderæs i Randers, florerer p.t på de sociale medier. Chefpolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Klaus Arboe Rasmussen, er ikke tilfreds med politiets ageren ved arrangementet.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

“Det er ikke politiets opgave at deltage i den slags arrangementer, og jeg synes, det tegner et uheldigt billede af politiet. Nu er vi i gang med at undersøge, hvordan det er sket, og vi vil indskærpe, at det ikke er den måde, vi skal prioritere vores ressourcer på, “ siger chefpolitiinspektøren. 


Østjyllands Politi ønsker pt ikke at kommentere sagen yderligere. 


 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

22. maj 2020

Østjyllands Politi

Mand dømt for at besidde oversavet jagtgevær

En 42-årig mand fra Randers blev fredag idømt ubetinget fængsel i to år og tre måneder for at have været i besiddelse af et oversavet jagtgevær, som blev fundet i en taske i vejkanten.

18. maj 2020

Østjyllands Politi

35-årig dømt: Bedøvede og udnyttede to kvinder seksuelt

En 35-årig mand fra Aarhus blev mandag ved Retten i Aarhus idømt otte års fængsel for bl.a. to voldtægter, hvor han først bedøvede kvinderne og derefter skaffede sig samleje med dem, mens de var ude af stand til at modsætte sig.

14. maj 2020

Østjyllands Politi

Pistoler og sværd kostede flere års fængsel

Tre pistoler, 38 knive, 22 sværd, 11 bajonetter og ni kasteøkser blev i februar beslaglagt under en ransagning af en 51-årig mands hjem i Randers.

Afvis cookies