Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

25. august 2019 12:39

Østjyllands Politi tager afstand fra patruljebilers gaderæs

En video med to patruljebiler, der kører om kap til et lovligt gaderæs i Randers, florerer p.t på de sociale medier. Chefpolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Klaus Arboe Rasmussen, er ikke tilfreds med politiets ageren ved arrangementet.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

“Det er ikke politiets opgave at deltage i den slags arrangementer, og jeg synes, det tegner et uheldigt billede af politiet. Nu er vi i gang med at undersøge, hvordan det er sket, og vi vil indskærpe, at det ikke er den måde, vi skal prioritere vores ressourcer på, “ siger chefpolitiinspektøren. 


Østjyllands Politi ønsker pt ikke at kommentere sagen yderligere. 


 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

29. august 2024

Østjyllands Politi

41-årig mand tiltalt for lang række forhold af seksuelle forbrydelser mod børn

Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi har rejst tiltale mod en 41-årig mand for at have begået en lang række forhold af seksuelle forbrydelser mod børn. Sagen begynder fredag ved Retten i Randers og forventes afsluttet i slutningen af oktober.

22. august 2024

Østjyllands Politi

Politiet søger vidner i voldtægtssag

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner, der kan have informationer i en sag om voldtægt i en lejlighed på Langenæs Allé lørdag den 17. august.

16. juli 2024

Østjyllands Politi

Mand og kvinde efter ransagning i sag om indsmugling af kokain

Østjyllands Politi foretog mandag eftermiddag anholdelse af en 40-årig mand og en 39-årig kvinde på en adresse i Nimtofte. Manden og kvinden blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers efter et tip fra Toldstyrelsen om indsmugling af kokain.