Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

1. september 2023 20:49

Vidner efterlyses i forbindelse med mistænkeligt dødsfald

En mand er fredag formiddag blevet fundet livløs i vejkanten i Allingåbro. Østjyllands Politi mistænker, at der muligvis kan ligge et kriminelt forhold bag hans død, og politiet efterlyser i den forbindelse vidner, der måtte have informationer med relevans for sagen.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Fredag formiddag kl. 10.05 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand i vejkanten på Nordkystvejen i Allingåbro.

Flere patruljer og en ambulance blev sendt til stedet, hvor den pågældende person kort tid efter blev erklæret død af en læge.

Østjyllands Politi iværksatte straks en intensiv efterforskning med henblik på at finde ud af, hvad der har ledt til den pågældende mands død. Den efterforskning er stadig i fuld gang.

I den forbindelse efterlyser politiet vidner, der i perioden fra torsdag aften kl. 22.00 til fredag kl. 10.00, har observeret usædvanlig adfærd eller mistænkelige køretøjer i området ved Nordkystvejen i Allingåbro omkring krydset ved Mamrelundsvej. 

Identiteten på den afdøde er kendt af politiet, og de pårørende er underrettet.

Nordkystvejen i Allingåbro har i løbet af fredagen været spærret i begge retninger i flere timer, mens politiet har arbejdet på stedet. Nordkystvejen er nu åben igen i begge retninger. 

Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.

Hvis man har været i det berørte område i ovenstående periode, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

16. juli 2024

Østjyllands Politi

Mand og kvinde efter ransagning i sag om indsmugling af kokain

Østjyllands Politi foretog mandag eftermiddag anholdelse af en 40-årig mand og en 39-årig kvinde på en adresse i Nimtofte. Manden og kvinden blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers efter et tip fra Toldstyrelsen om indsmugling af kokain.

11. juli 2024

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Viby

Østjyllands Politi ophæver nu den visitationszone, der i fredags blev oprettet i et mindre område i Viby efter flere episoder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

10. juli 2024

Østjyllands Politi

To mænd løsladt i drabssag

Østjyllands Politi løslod tirsdag to mænd på 32 og 33 år, der har siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor de er sigtet for medvirken til drabet på en 25-årig mand den 26. juni på en p-plads i Viby J.