Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

7. oktober 2024 07:19

Mistænkt for kontaktbedrageri: Genkender du personen?

OPDATERING! Vi har kontakt med personen og har derfor slettet billederne - og opfordrer andre til at gøre det samme! Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggør nu overvågningsfotos af en person, der er mistænkt for at have udgivet sig for at være bankmand og udsat en 65-årig mand for bedrageri

Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggør nu billeder af en person, der er mistænkt for kontaktbedrageri. Offentliggørelsen sker i håb om, at borgerne kan hjælpe med at identificere den mistænkte.

 

I sagen blev en 65-årig mand fra Bramming den 30. september kontaktet på sin fastnet-telefon af en mand, der udgav sig for at være fra Skjern Bank. I forlængelse af samtalen ankom en person til den 65-åriges adresse under påskud af at ville passe på mandens værdier.  I den forbindelse blev den 65-årige bedt om at udlevere kontanter, kreditkort og tilhørende pinkoder. Efterfølgende blev der hævet kontanter i Skjern Banks hæveautomat i Esbjergs gågade og købt tøj i en forretning i Esbjerg.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggør nu en række overvågningsbilleder i håbet om, at det kan bidrage til, at den mistænkte i sagen bliver identificeret.  

 

Har du oplysninger i sagen eller kan du genkende personen, så ring til politiet servicecenter på telefon 1-1-4.

 

   

 

 

 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

4. oktober 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Yngre mand sigtet for påsatte brande på Fanø

Den sigtede nægter sig skyldig i de påsatte brande, hvor der har været sat ild til affald. Ingen personer er kommet noget til.

2. oktober 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

To personer anholdt i sag om bedrageri af fem ældre kvinder - hjælp os med at forebygge

I tre af tilfældene lykkedes det gerningsmanden at få udleveret betalingskort og kode.

28. september 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Store mængder nedbør skabte oversvømmelse flere steder – ingen meldinger om tilskadekomne

Motorvejen er åben igen. Andre steder giver vandet fortsat problemer, og veje er lukkede. Vær særligt opmærksom i trafikken.