Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

7. september 2023 12:14

28-årig i nyt grundlovsforhør – sigtet for forsætlig brandstiftelse


Nye beviser får Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi til på ny at fremstille den 28-årige mand, der i går blev løsladt ved et lukket grundlovsforhør. Han er sigtet for forsætlig brandstiftelse af 3 brande i Fredericia.

Sydøstjylland Politis logo

Politiets igangværende efterforskning af 3 brande i Fredericia natten til onsdag den 6. september har ført til nye beviser. Disse beviser peger på, at den formodede gerningsmand er den samme 28-årige mand, som Retten i Kolding i går løsladte efter et lukket grundlovsforhør.

På baggrund af efterforskningens nye beviser har Sydøstjyllands Politi igen i dag anholdt den 28-årige mand. Han bliver fremstillet ved Retten i Kolding kl. 13.00, sigtet for forsætlig brandstiftelse i forbindelse med de tre brande i Fredericia. 

Brandene omhandler to større brande på henholdsvis Nørrebrogade og Jernbanegade, samt en mindre brand på Danmarksgade i Fredericia. Der er i forbindelse med brandene udelukkende sket materiel skade.

Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, da politiet ikke kan udelukke, at der er en medgerningsmand i sagen.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere informationer om sagen, der på nuværende tidspunkt kan deles med offentligheden. 
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

2. oktober 2023

Sydøstjyllands Politi

33-årig mand dømt for drab

En 33-årig mand fra Kolding er ved Retten i Kolding i dag blevet fundet skyldig i at have dræbt en 43-årig mand fra Kolding og for usømmelig omgang med lig. En 41-årig mand fra Kolding, der også stod tiltalt for drabet, blev alene fundet skyldig i usømmelig omgang med lig.

27. september 2023

Sydøstjyllands Politi

Voldsepisode i Kolding

Tirsdag aften var Sydøstjyllands Politi synligt til stede i krydset mellem Haderslevvej og Agtrupvej i Kolding. Hændelsen omhandlede en voldsepisode mellem 3 personer.

27. september 2023

Sydøstjyllands Politi

Arbejdsulykke i Give

Sydøstjyllands Politi er lige nu til stede ved en arbejdsulykke i Give på Vejlevej 270. Fire medarbejdere er kommet til skade.