Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

9. juni 2020 13:17

31-årig mand fra Fredericia dømmes for trusler og overtrædelse af tilhold

Retten i Kolding idømte i dag en 31-årig mand fra Fredericia 5 måneders fængsel for at have truet sin ekskone og for at have overtrådt et tilhold mod hende. Den 31-årige mand var også tiltalt for to færdselsforhold.

Sydøstjylland Politis logo

’Den nu dømte var tiltalt for at have truet sin ekskone og mor til sit barn i en periode fra oktober 2018 til marts 2019, og herudover var han tiltalt for at overtræde et tilhold mod hende via skriftlige henvendelser per e-mails i en periode fra november 2019 til februar 2020,’ uddyber specialanklager Pernille Moesborg fra Sydøstjyllands Politi og tilføjer: ’Begrundelsen for truslerne og overtrædelserne af tilholdet forklarede den nu dømte med frustrationer i forbindelse med manglende samvær med sønnen.’ 

Den samlede dom lød på 5 måneders ubetinget fængsel, 22.500 kr. i bøde, kørselsforbud og konfiskation af en personbil.

Den 31-årige mand erkendte sig skyldig i tiltalerne, men har udbedt sig betænkningstid i forhold til dommen. 

For Sydøstjyllands Politi mødte specialanklager Pernille Moesborg

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

18. januar 2021

Sydøstjyllands Politi

Tiltale rejses i sag om dødsfald på bosted

Sydøstjyllands Politi har besluttet, at der skal rejses tiltale i en sag, hvor en kvindelig beboer på 20 år blev fundet død i et badekar den 19. juni 2019 på det kommunale bosted i Vejle, hvor hun boede.

13. januar 2021

Sydøstjyllands Politi

Grundlovsforhør: to sigtes for indbrud og tyveri

To mænd på henholdsvis 37 år og 40 år fremstilles i dag, onsdag den 13. januar 2021 i grundlovsforhør ved Retten i Horsens sigtet for indbrud og tyveri fra to villaer.

11. januar 2021

Sydøstjyllands Politi

Tungvognskontrol med fokus på ulovlig cabotagekørsel

Tungvognscenter Syd ved Sydøstjyllands Politi startede året med at gennemføre målrettede kontroller med fokus på ulovlig cabotagekørsel. Kontrollerne kørte over tre dage og alt i alt blev der udstedt bøder til udenlandske vognmænd og danske virksomheder for omkring 465.000 kr. for overtrædelserne af cabotagereglerne.