Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

3. marts 2023 09:55

Flere indbrudstyve anholdt og i grundlovsforhør


En 51-årig libanesisk statsborger, der har opholdt sig ulovligt i Danmark, fremstilles i dag i grundlovsforhør kl. 10.15 ved retten i Kolding mistænkt for bl.a. at have begået indbrud.

Grundlovsforhør

Den 51-årige mand blev omkring kl. 12.30 i Skærup anholdt i går under et forsøg på indbrud i en landejendom. Han nåede at flygte fra ejendommen, men blev fundet og anholdt efter ca. 10 minutter på en nærliggende tankstation.

Han blev ved anholdelsen fundet i besiddelse af en peberspray, og derfor er han også sigtet for overtrædelse af våbenbekendtgørelsen. Han fremstilles herudover også for 1 forsøg på indbrud og for at have begået 1 indbrud.

Indbrudssag fra Fredericia
I går ved Retten i Kolding blev en 28-årig mand fra Fredericia fremstillet og dømt ved en straksdom for brugstyveri af en bil, for forsøg på indbrud i en villa i Fredericia og for indbrud i en anden villa i Fredericia. Den 28-årige erkendte samtlige forhold, og han modtog den straksdom på 3 måneders fængsel, som han blev idømt. 

Den 28-årige er ved en anden dom den 23. februar 2023 blevet idømt en fængselsstraf på 3 måneder for indbrudstyveri, og han skal derfor afsone 6 måneders fængsel for blandt andet indbrudskriminalitet. 

For anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi mødte anklagerfuldmægtig Casper Tobias Nielsen

 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

26. februar 2024

Sydøstjyllands Politi

Hjælp ældre borgere med at undgå telefonsvindel

Ældre borgere bliver fortsat udsat for telefonsvindel. Sydøstjyllands Politi har lavet en folder, som du kan printe og give til dine ældre bekendte.

22. februar 2024

Sydøstjyllands Politi

Færdselsindsats bekræfter tendens: Alt for mange bilister kigger på mobilen frem for vejen

Alt for mange kigger på alt muligt andet, når de kører bil. Især mobilen lokker øjnene væk fra vejen, viser en færdselsindsats i Kolding fra i tirsdags. Sydøstjyllands Politis opfordring lyder: Kør bil, når du kører bil.

15. februar 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi skærper indsatsen og anholder indbrudstyv på fersk gerning

Sydøstjyllands Politi har torsdag morgen anholdt en 32-årig mand, der nu er sigtet for at have begået flere indbrud. Manden bliver senere på dagen fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens.