Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

10. august 2020

Sydøstjyllands Politi undersøger drab i Kolding


Natten til mandag den 10. august 2020 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et dødsfald i Kolding. En 31-årig kvinde fra Kolding blev fundet død på sin bopæl i en lejlighed i Kolding.

Sydøstjylland Politis logo

’De foreløbige undersøgelser på stedet viser, at den 31-årige ikke er død af naturlige årsager, og Sydøstjyllands Politi efterforsker nu dødsfaldet som et drab,’ udtaler politiinspektør Jesper Bøjgaard fra Sydøstjyllands Politi og tilføjer: ’Tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner er fortsat i gang med at foretage yderligere undersøgelser på og omkring findestedet.’ 

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt anholdt en 31-årig mand, som mistænkes for at stå bag drabet på den 31-årige kvinde. De to personer har en relation til hinanden. 

Den 31-årige mand vil senere i dag blive fremstillet i Grundlovsforhør ved retten i Kolding, hvor han sigtes for drab. Sydøstjyllands Politi vil begære om lukkede døre ved retsmødet, hvor den 31-årige mand bliver fremstillet in absentia, da han på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at blive fremstillet i retten. 

De pårørende til den 31-årige kvinde er blevet underrettet.    

’Der vil blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå den endelige dødsårsag,’ forklarer politiinspektør Jesper Bøjgaard:  ’Det er ikke muligt at oplyse, hvornår resultatet af obduktionen foreligger, og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen.’

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Såfremt resultatet af obduktionen eller andre oplysninger vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

21. september 2020

Sydøstjyllands Politi

17-årig idømt betinget fængsel for vold

En 17-årig mand fra Horsens blev ved Retten i Horsens i fredags den 18. september 2020 idømt 60 dages betinget fængsel på vilkår af samfundstjeneste, ligesom hans sag blev henvist til videre behandling ved Ungdomskriminalitetsnævnet for vold af særlig rå brutal eller farlig karakter.

21. september 2020

Sydøstjyllands Politi

Dømt for fire hastighedsovertrædelser begået på 6 minutter

En 28-årig mand fra Holstebro blev den 18. september 2020 dømt ved retten i Horsens for fire hastighedsovertrædelser begået den 21. februar 2020 i tidsrummet fra kl. 17.51 til kl. 17.57.

17. september 2020

Sydøstjyllands Politi

Domfældelse for indsmugling af 30 kg hash

Den 29. april 2020 modtog Sydøstjyllands Politi oplysninger fra norsk politi om at en personbil, der muligvis havde narkotika med, snart ville ankomme til Danmark. Sydøstjyllands Politi tog oplysningerne meget alvorligt og sendte straks patruljer til motorvejen for at finde den norske bil.

Afvis cookies