Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

18. januar 2022 09:43

Sydøstjyllands Politi undersøger mistænkeligt forhold i Horsens

Natten til i dag tirsdag den 18. januar 2022 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en 50-årig kvinde fra Horsens var fundet død på sin bopæl.

politibil tæt på

Sydøstjyllands Politi har været til stede i området siden anmeldelsen og de foreløbige undersøgelser har ikke umiddelbart kunne fastlægge dødsårsag eller hændelsesforløbet, hvorfor dødsfaldet nu behandles som mistænkeligt. Derfor er tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner nu i gang med at foretage yderligere undersøgelser på og omkring findestedet.

 

De pårørende til den 50-årige kvinde er blevet underrettet.

 

Der vil blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå den endelige dødsårsag. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår resultatet af obduktionen foreligger eller om konklusionen vil kunne deles med offentligheden.

 

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Såfremt resultatet af obduktionen eller andre oplysninger vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

19. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Vær opmærksom: Flere tilfælde af telefonsvindel mod ældre borgere

Den seneste tid har Sydøstjyllands Politi modtaget flere anmeldelser om telefonsvindel begået mod ældre borgere i politikredsen. Gerningspersonerne har udgivet sig for at være fra banken og i et tilfælde fra politiet.

11. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi betragter episode med syreholdig væske som opklaret

Med hjælp fra offentligheden har Sydøstjyllands Politi nu været i kontakt med to drenge, der formodes at stå bag en hændelse med syreholdig væske, der fandt sted i Billund i lørdags.

9. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Appel til forældre: Tal med jeres børn om farerne ved syrebomber

Lørdag eftermiddag kom en 2-årig pige i uforvarende kontakt med en syreholdig væske på legepladsen på Plougslundvej i Billund. Den 2-årige kom kun lettere til skade, men hændelsen anses alligevel for at være alvorlig. Sydøstjyllands Politi opfordrer forældre til at tale med deres børn om risici ved at eksperimentere med syrebomber.