Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

30. september 2019 11:22

Tak for hjælpen - røveri i Løsning opklaret

Gerningsmanden, der begik et røveri mandag den 23. september omkring kl. 17.00 mod ’Løsning Håndkøb og Tips’ i Løsning, er nu fundet.

Politibil

Der var tale om en maskeret mand, der med en kniv truede sig til et kontantbeløb. 

Gerningsmand fundet på baggrund af tip fra borger
Sydøstjyllands Politi sendte onsdag den 25. september en pressemeddelelse ud med en efterlysning af gerningsmanden med signalement og overvågningsbilleder og delte også efterlysningen på Sydøstjyllands Politis facebook-side. Og det virkede, for efterfølgende modtog Sydøstjyllands Politi flere henvendelser i sagen, og en af disse viste sig at være den rigtige. 

På baggrund af tippet og sammenholdt med den øvrige efterforskning kunne Sydøstjyllands Politi anholde en 15-årig dreng fra Horsens vestlige opland torsdag den 26. september. Ved en efterfølgende afhøring erkendte den 15- årige, at han var gerningsmanden. Han blev herefter løsladt, men hans sag vil blive behandlet efter reglerne om ”Ungdomskriminalitetsnævn”, hvilket bl.a. bevirker, at sagen skal sendes i retten indenfor 30 dage.

Tak til borgerne
Sydøstjyllands Politi vil gerne takke de borgere, der henvendte sig med oplysninger i sagen og også de personer, der har delt opslaget på Facebook, så flest mulige borgere fik set efterlysningen med signalement og overvågningsbilleder. Sammen kan vi meget.
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

16. april 2021

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterforsker forhold i relation til Fredericia Kommune

Sydøstjyllands Politi har nu efter en indledende visitation indledt efterforskning på bagrund af anmeldelser fra en borger og fra Fredericia Kommune. Efterforskningens formål er at afdække, om der måtte være begået strafbare forhold i relation til de hændelser og handlinger, som anmeldelserne vedrører.

15. april 2021

Sydøstjyllands Politi

28-årig mand får 20 års fængsel for drab i Fredericia

Retten i Kolding afsagde i dag dom i en sag mod en 28-årig mand, der stod tiltalt for at have skudt og dræbt en 24-årig mand i Korskærparken i Fredericia den 24. februar 2020.

15. april 2021

Sydøstjyllands Politi

Nye nærpolitistationer i Grindsted og Hedensted

En tilfreds politidirektør og to tilfredse borgmestre står bag valget af netop de placeringer til Sydøstjyllands politikreds´ forstærkede borgernærhed