Spring til hovedindhold

Forslag

Status på arbejdet på Frølunde Fed ved Korsør

Status på arbejdet på Frølunde Fed ved Korsør

Det afspærrede område på Frølunde Fed åbnes nu, så de borgere, der har været evakueret siden i går, kan vende tilbage til deres ejendomme.

 

Efter eksplosionen på Broholmvej lidt uden for Korsør mandag har politiet i samarbejde med forsvarets bomberydningstjeneste (EOD) arbejdet på ulykkesstedet for at fjerne en større mængde eksplosive stoffer og kemikalier.

 

Rydningen er nu afsluttet, og det betyder, at politiet får adgang til at gennemføre en nærmere gerningsstedsundersøgelse af ulykkesstedet. De borgere, der bor i området, kan nu vende tilbage.

 

Af hensyn til politiets arbejde vil der dog blive opretholdt en gerningsstedsafspærring ved Broholmvej 144 og omkring naboejendommene, så politiet kan gennemføre sine undersøgelser.

 

Når gerningsstedsundersøgelsen er afsluttet på ulykkesstedet, bliver også dette området frigivet, men det er ikke muligt at angive noget nærmere tidspunkt.

 

Politiet vil fortsat være synligt til stede i området, og lokalpolitiet vil allerede i eftermiddag stille op med den mobile politistation, hvor borgerne kan tale med lokalbetjentene og få svar på evt. spørgsmål.

 

Det er ikke på nuværende tidspunkt muligt at give oplysning om den præcise mængde af de stoffer, der er fundet, ligesom politiet heller ikke kan oplyse, hvilken type kemikalier der er tale om.

Pressekontakt

Kommunikation:

E-mail: ssj-kommunikation@politi.dk

Inden for alm. kontortid: Tlf. 4133 1515 (modtager ikke sms)

 

Anne Dorte Hoppe Søe

E-mail: aso021@politi.dk

Tlf.: 2276 3593

 

Palle O. Hansen

E-mail: pha010@politi.dk

Tlf.: 4132 8267

 

Vagtcentralen:
E-mail: ssj@politi.dk
Pressetelefon: 4132 8718

 

2. juli 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nattens evakuering på Frølunde Fed ved Korsør

Efter eksplosionen på Broholmvej på Frølunde Fed i går formiddag, hvor en mand mistede livet, har politiet med hjælp fra hjemmeværnet evakueret området i løbet af natten. Det er sket af sikkerhedsmæssige grunde, efter at politiet fandt en større mængde eksplosive stoffer og kemikalier på ulykkesstedet.

1. juli 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

PRESSEMEDDELELSE: Evakuering på Frølunde Fed ved Korsør

Politiet iværksætter evakuering af et område på Frølunde Fed. Det sker, efter at politiet, i forlængelse af den eksplosion mandag formiddag, hvor en 52-årig mand mistede livet, har fundet en større mængde yderligere kemikalier og eksplosive stoffer på ulykkesstedet på Broholmvej.

1. juli 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Eksplosion på Broholmvej i Korsør

En 52-årig mand mistede mandag livet ved en kraftig eksplosion, der skete på Broholmvej lidt uden for Korsør