Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

18. oktober 2019 10:29

Pressemeddelelse

PRESSEMEDDELELSE VEDRØRENDE IMPORT AF ULOVLIGE KNIVE

Åbent knivarmbånd

Åbent knivarmbånd Foto: Bornholms Politi

Bornholms Politi oplever for tiden en stigende mængde sager, hvor bornholmere over internettet bestiller effekter, som kan være ulovlige.

Særligt drejer det sig om effekter, der er en overtrædelse af kniv- eller våbenloven, idet effekten indeholder ulovlige eller skjulte knivklinger.

Bornholms Politi opfordrer derfor til, at man er ekstra opmærksom, når man bestiller effekter via nettet. Det kan være en overtrædelse af kniv- eller våbenloven, som vil figurere på straffeattesten i ti år.

Det hænder også, at forældre ukritisk udlåner deres kreditkort til børn, som så køber de ulovlige effekter via internettet. Forældrene kan derfor ende med en sigtelse for overtrædelse af kniv- eller våbenloven.

 

Lader du dit barn låne dit kreditkort - så spørg lidt mere ind til, hvad det skal bruges til og hvor.

 

Med venlig hilsen
Bornholms Politi
Kontaktperson: Hans-Henrik Dam, vicepolitiinspektør

 

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

30. april 2024

Bornholms Politi

Borgernes tryghed er høj på Bornholm

Justitsministeriet har udgivet den årlige tryghedsundersøgelse, som blandt andet viser, at 92 procent af borgerne på Bornholm grundlæggende er trygge i deres nærområde. Det er højere end landsgennemsnittet på 88 procent.

17. april 2024

Bornholms Politi

Politiet søger overvågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle

Bornholms Politi rækker ud til borgere, der har videoovervågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle, for eksempel fra privat overvågning eller såkaldte dashcam's fra biler.

17. april 2024

Bornholms Politi

Nyt tilbud om offerrådgivning på Bornholm

Nu har ofre for vold, indbrud eller anden kriminalitet en ny mulighed for at få hjælp og støtte på Bornholm. Fem lokale frivillige er blevet uddannet som offerrådgivere i den nyetablerede bornholmske afdeling af Offerrådgivningen.