Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

18. juli 2022 19:46

27-årig mand fundet død – undersøgelser pågår

Efter en kort, intens eftersøgning fandt Nordjylland Politi i eftermiddag den 27-årige mand, som politiet tidligere i dag havde søgt efter, afgået ved døden. De pårørende er blevet underrettet.

Den afdøde 27-årige mand blev fundet på Nibevej sydvest for Aalborg omkring kl. 17.15 i dag, den 18. juli 2022.  

Det oplyser lederen af efterforskningsarbejdet, vicepolitiinspektør Niels Kronborg, der understeger, at politiet på nuværende tidspunkt arbejder ude på findestedet. 

”Vores opgave lige nu er klarlægge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet. Derfor kan vi ikke lige nu komme med yderligere detaljer. Men jeg kan dog sige, at i forbindelse med dette arbejde vil man kunne se et større opbud af politifolk og køretøjer ude på findestedet og andre steder i og omkring Aalborg,” siger vicepolitiinspektør Niels Kronborg.   
 
Politiets foretager en række tekniske undersøgelser på og omkring findestedet, ligesom politiets efterforskere har en række afhøringer og andre undersøgelser foran sig. 

”Vi skal have et helt klart billede stykket sammen af omstændigheder omkring fundet af den 27-årige, og det er et arbejde, der tager tid,” siger Niels Kronborg, som opfordrer alle med relevant information i sagen om at henvende sig til politiet på telefon 114, især søges oplysninger, der kan bidrage til at kortlægge den 27-åriges færden fra lørdag aften den 16. juli.  

Nordjyllands Politi har, af hensynet til efterforskningen, ingen yderligere kommentarer, og politiet henstiller til, at medier og andre afpublicerer navn og billede af den 27-årige mand. 

”Når vi har mulighed for at frigive ny information fra efterforskningen, så vil vi gøre det,” understreger vicepolitiinspektør Niels Kronborg. 

De nærmeste pårørende er blevet underrettet. 

Pressens kontaktperson 
Niels Kronborg, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5124 7690 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

8. december 2022

Nordjyllands Politi

Politiet advarer unge: Lad ikke andre bruge din telefon i nattelivet

Nordjyllands Politi ser en ny fremgangsmåde brede sig i nattelivet, hvor svindlere gør unge til ’muldyr’. Derfor råber politiet nu vagt i gevær og håber at nå ud til de unge med især ét centralt budskab.

1. december 2022

Nordjyllands Politi

Hjørring: Politiet søger særligt vidne i voldtægtssag

Nordjyllands Politi modtog den 21. november 2022 en anmeldelse om, at en pige under 15 år er blevet udsat for voldtægt i Christiansgave Park i Hjørring den 21. august 2022. Nu søger politiet et særligt vidne i sagen.

25. november 2022

Nordjyllands Politi

Status på hundebid i eftersøgningssag

En politihund fra Nordjyllands Politi reddede sandsynligvis mandag aften en 32-årig kvindes liv i forbindelse med den omtalte eftersøgningssag fra Slettestrand. Her formåede hunden at finde kvinden i mørke og buskads under den store eftersøgningsindsats, som politiet iværksatte. I forbindelse med, at kvinden var indlagt på sygehuset på grund af hypotermi (underafkøling), konstaterede man, at hun havde mærker efter hundebid.

Forslag