Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Efterlysning

23. juni 2022 15:13

[AFLYST] Nordsjællands Politi efterlyser 38-årig mand, som ikke er set siden 19. juni

En 38-årig mand forlod søndag den 19. juni sin bopæl i Charlottenlund i nedtrykt tilstand, og trods flere dages eftersøgning af manden i områder, han har tilknytning til, er det endnu ikke lykkedes at finde ham. Nordsjællands Politi efterlyser ham derfor med billede i håb om at få oplysninger fra borgere, som har set ham eller i øvrigt kan have kendskab til hans opholdssted.

OPDATERING: Den 38-årige mand blev tidligt på aftenen den 23. juni fundet død i Hareskov. De pårørende er underrettet. Der er ikke umiddelbart noget, som tyder på, at der skulle ligge en kriminel handling bag, og Nordsjællands Politi har derfor ikke yderligere kommentarer til sagen. Der skal lyde tak til borgerne for at dele efterlysningen samt for at lede efter manden.

 

Nordsjællands Politi beder om, at medier og andre, som måtte have benyttet mandens navn og billede, fjerner disse af hensyn til de pårørende. Af samme årsag fremgår mandens navn, beskrivelse og billede heller ikke længere af efterlysningen her.

 

__________

 

Søndag den 19. juni 2022 forlod den 38-årige [navn fjernet] sin bopæl i Charlottenlund i nedtrykt tilstand. Hans pårørende har siden da ikke hørt fra ham, og Nordsjællands Politi efterlyser ham derfor i håbet om at høre fra borgere, som har set [navn fjernet] for nylig.

- Vi er i besiddelse af oplysninger, som peger i retning af, at [navn fjernet] var nedtrykt, da han forlod sin bopæl, og vi vil derfor meget gerne i kontakt med ham for at sikre os, at han har det godt. Vi har med blandt andet patruljehunde søgt efter ham i de områder, som vi ved, han har en tilknytning til, men det er desværre endnu ikke lykkedes os at finde ham. Vi har en formodning om, at han kan befinde sig i området omkring Hareskoven/Hareskovby og Bagsværd, men vi vil meget gerne opfordre borgere i hele Storkøbenhavn til at kigge efter ham og kontakte os, hvis han er eller bliver set, fortæller leder af Hundesektionen i Nordsjællands Politi, politikommissær Lars Hjorth Olesen.

Da [navn fjernet] forlod sin adresse i Charlottenlund, var han kørende på en sølvgrå handikapscooter med bredt sort sæde, tre hjul, en stor kurv bagpå og fodhvilere foran. Det formodes, at handikapscooteren siden er løbet tør for strøm, men dens placering kan være en indikator på, hvor [navn fjernet] befinder sig.

- Har nogen set den beskrevne handikapscooter stå et sted, vil vi meget gerne høre om det. Det vil kunne hjælpe os i retning af, hvor [navn fjernet] er taget hen, og vi vil kunne målrette vores eftersøgning af ham og derved forhåbentlig hurtigere finde frem til ham. Ring hellere til os en gang for meget end en gang for lidt, hvis man er i tvivl om, hvorvidt en oplysning kan være relevant for sagen. Vi leder fortsat videre efter ham med vores patruljehunde i de områder, vi tror, han kan befinde sig i, men det vil være en stor hjælp at høre fra borgere, som måtte have set enten [navn fjernet] eller hans handikapscooter, slutter Lars Hjorth Olesen.

Nedenfor følger billede af [navn fjernet], der beskrives som: [beskrivelse fjernet].

Borgere, som måtte have set [navn udeladt] eller i øvrigt har oplysninger til sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

 

[Billede fjernet]

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

8. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand i sort varebil i Nivå

Politiet vil gerne i kontakt med en mand, som har forsøgt at få to 10-årige drenge til at sætte sig ind i hans varebil

2. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi beder borgerne om hjælp til at identificere kvinde i sø

Politiet offentliggør nu opdateret signalement og billeder af kvindens tøj og smykker

2. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi søger vidner

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som har set en mand tage fat i en dreng på Agertoften i Hørsholm omkring kl. 17.50 torsdag aften.