Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

14. marts 2022 19:16

Person fundet død i Helsingør Nordhavn - formentlig tale om savnet 16-årig ung mand

En mand er mandag eftermiddag fundet død i vandet i Helsingør Nordhavn. Det er Nordsjællands Politis formodning, at der er tale om den 16-årige unge mand, som har været meldt savnet siden lørdag.

Mandag eftermiddag blev en mand fundet død i vandet i Helsingør Nordhavn i forbindelse med eftersøgningen af den 16-årige unge mand, som forsvandt natten til lørdag efter en bytur i Helsingør. 

Det er Nordsjællands Politis klare formodning, at den afdøde mand er identisk med den forsvundne 16-årige unge mand, men identiteten på den afdøde skal dog endeligt fastslås ved undersøgelser i den nære fremtid.

- Det er en dybt tragisk sag, hvor der på nuværende tidspunkt ikke er noget, som indikerer, at der skulle ligge en forbrydelse bag. Under eftersøgningen har utallige borgere bidraget med at dele efterlysningen og lede efter den savnede, ligesom vi har modtaget uvurderlig assistance fra flere samarbejdspartnere, og det vil vi gerne sige stort tak for, fortæller vicepolitiinspektør John Dyhrberg Christensen fra Nordsjællands Politi.

Under eftersøgningen har Nordsjællands Politi blandt andet fået assistance fra Århus Universitets vandstrømsforskere, Retsmedicinsk Institut på Syddansk Universitet, Søværnets Dykkertjeneste samt National Politihundetjeneste.

Idet Nordsjællands Politi betragter dødsfaldet som en tragisk hændelse, har politikredsen ikke yderligere kommentarer til sagen.

Medier og andre, som måtte have bragt billeder af den savnede person, opfordres til at fjerne disse af hensyn til de pårørende. 

 

De pårørende er underrettet.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere nyheder

7. august 2022

Nordsjællands Politi

Opfølgende orientering til pressen

Opfølgning på presseorientering i går vedrørende en sag om brandstiftelse i et sommerhus i Ølsted, Halsnæs Kommune og drab på en kvinde i Frederikssund Kommune.

6. august 2022

Nordsjællands Politi

Orientering til pressen

Nordsjællands Politi modtog i dag kl. 11.43 en anmeldelse om, at en person havde sat ild til et sommerhus i Ølsted, Halsnæs Kommune, som han er bruger af.

29. juli 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi advarer mod bedrageri særligt rettet mod ældre borgere

En række ældre borgere i Nordsjælland er de seneste dage blevet udsat for bedrageri eller forsøg på bedrageri, hvor gerningspersonen udgiver sig for at være ansat i enten politiet eller borgerens bank. I flere tilfælde er det lykkedes gerningspersonen at franarre borgeren større pengebeløb, og Nordsjællands Politi advarer derfor mod at overføre penge eller udlevere hævekort og personoplysninger til ukendte personer.

Forslag