Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

14. marts 2022 19:16

Person fundet død i Helsingør Nordhavn - formentlig tale om savnet 16-årig ung mand

En mand er mandag eftermiddag fundet død i vandet i Helsingør Nordhavn. Det er Nordsjællands Politis formodning, at der er tale om den 16-årige unge mand, som har været meldt savnet siden lørdag.

Mandag eftermiddag blev en mand fundet død i vandet i Helsingør Nordhavn i forbindelse med eftersøgningen af den 16-årige unge mand, som forsvandt natten til lørdag efter en bytur i Helsingør. 

Det er Nordsjællands Politis klare formodning, at den afdøde mand er identisk med den forsvundne 16-årige unge mand, men identiteten på den afdøde skal dog endeligt fastslås ved undersøgelser i den nære fremtid.

- Det er en dybt tragisk sag, hvor der på nuværende tidspunkt ikke er noget, som indikerer, at der skulle ligge en forbrydelse bag. Under eftersøgningen har utallige borgere bidraget med at dele efterlysningen og lede efter den savnede, ligesom vi har modtaget uvurderlig assistance fra flere samarbejdspartnere, og det vil vi gerne sige stort tak for, fortæller vicepolitiinspektør John Dyhrberg Christensen fra Nordsjællands Politi.

Under eftersøgningen har Nordsjællands Politi blandt andet fået assistance fra Århus Universitets vandstrømsforskere, Retsmedicinsk Institut på Syddansk Universitet, Søværnets Dykkertjeneste samt National Politihundetjeneste.

Idet Nordsjællands Politi betragter dødsfaldet som en tragisk hændelse, har politikredsen ikke yderligere kommentarer til sagen.

Medier og andre, som måtte have bragt billeder af den savnede person, opfordres til at fjerne disse af hensyn til de pårørende. 

 

De pårørende er underrettet.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere nyheder

23. maj 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi inviterer til åbning af ny nærpolitistation i Nivå

Fredag den 3. juni slår Nordsjællands Politi dørene op til åbent hus i den nye nærpolitistation i Nivå, hvor blandt andet justitsministeren, borgmesteren og politidirektøren deltager. Der vil være mulighed for at få en rundvisning på nærpolitistationen, se nærmere på politiets køretøjer og ikke mindst hilse på de nye lokalbetjente.

3. maj 2022

Nordsjællands Politi

Den formodede gerningsperson bag brand på Helsingør Rådhus har meldt sig selv

Den formodede gerningsperson bag gårsdagens brand på Helsingør Rådhus har tirsdag eftermiddag meldt sig selv. Kvinden, der blev anholdt mandag aften i forbindelse med sagen, er blevet løsladt, idet hun formentlig ikke har noget med hændelsen at gøre.

30. januar 2022

Nordsjællands Politi

Politi, hjemmeværn og beredskaber er stadig i gang i Nordsjælland

Selvom Malik er begyndt at tabe pusten, er der nok at gøre i Nordsjælland, hvor der bliver holdt særligt øje med vandstanden i Roskilde Fjord og Isefjorden.

Forslag