Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

7. september 2021 12:33

Borgerne inviteres med, når justitsminister Nick Hækkerup indvier nærpolitistation i Esbjerg

Der vil være både politibiler, motorcykel og mobil politistation at kigge ind i samt kage, kaffe og noget at drikke til børnene på indvielsesdagen

I forbindelse med Flerårsaftalen - den store politiske aftale om politi og anklagemyndighed for 2021-2023, der blev indgået i december sidste år - blev det besluttet, at der skal oprettes eller udvides 20 nærpolitistationer landet over.

 

I Esbjerg har Syd- og Sønderjyllands Politi nærpoliti på Stengårdsvej i bydelshuset Krydset, og det bliver nu til en nærpolitistation med i alt syv betjente og 15 timers fast ugentlig åbningstid for borger-ekspedition. Stationen servicerer også borgerne i Hedelundgaardparken/Kvaglund. 

 

I den forbindelse kommer justitsminister Nick Hækkerup på besøg og indvier mandag den 13. september kl. 11.00 til 11.45 den ”nye” station. 

 

Nick Hækkerup vil blive budt velkommen af politidirektør Frits Kjeldsen, stabschef Steen Silberg Thomsen, chefpolitiinspektør Bjarne Sørensen og chefanklager Liselotte Bøhm. 

Derefter vil ministeren klippe den røde snor og dermed foretage den officielle indvielse af den udvidede nærpolitistation. Han vil derefter blive vist rundt og efterfølgende gå en tur i området sammen med lederen af Områdecentret vicepolitiinspektør Henrik Thrane Jensen og politiassistent Rasmus Henriksen, der har arbejdet i området i mange år.

 

Til indvielsen er der også indbudt repræsentanter for Esbjerg kommune herunder borgmesteren, repræsentanter for områdets lokalråd, boligforeningerne og for bydelsprojektet.

Velkommen i patruljevognen

Uden for nærpolitistationen stiller vi allerede fra kl. 10 patruljebiler, MC’ere og en mobil politistation, så områdets borgere og beboere også kan kigge forbi og være med til at festligholde dagen. Vi byder på kage, kaffe, juice med videre  og forhåbentlig en masse god snak med børn og voksne. 

 

Ministeren slutter sit besøg af med et kort møde med den lokale og regionale presse uden for stationen. 

 

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

Flere nyheder

29. september 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Anholdt for at rejse ulovligt ind i Danmark - dømt samme dag

En 47-årig rumænsk mand blev anholdt kort efter midnat på Padborg Banegård, da han var rejst ind i Danmark trods et indrejseforbud.

29. september 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Genkender du denne mand?

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser gerningsmand til bedragerisager, hvor ældre borgere blev franarret deres kreditkort

28. september 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Kan du genkende denne mand?

Syd- og Sønderjyllands Politi leder efter gerningsmanden til et indbrud i Esbjerg

Forslag