Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

7. september 2021 12:33

Borgerne inviteres med, når justitsminister Nick Hækkerup indvier nærpolitistation i Esbjerg

Der vil være både politibiler, motorcykel og mobil politistation at kigge ind i samt kage, kaffe og noget at drikke til børnene på indvielsesdagen

I forbindelse med Flerårsaftalen - den store politiske aftale om politi og anklagemyndighed for 2021-2023, der blev indgået i december sidste år - blev det besluttet, at der skal oprettes eller udvides 20 nærpolitistationer landet over.

 

I Esbjerg har Syd- og Sønderjyllands Politi nærpoliti på Stengårdsvej i bydelshuset Krydset, og det bliver nu til en nærpolitistation med i alt syv betjente og 15 timers fast ugentlig åbningstid for borger-ekspedition. Stationen servicerer også borgerne i Hedelundgaardparken/Kvaglund. 

 

I den forbindelse kommer justitsminister Nick Hækkerup på besøg og indvier mandag den 13. september kl. 11.00 til 11.45 den ”nye” station. 

 

Nick Hækkerup vil blive budt velkommen af politidirektør Frits Kjeldsen, stabschef Steen Silberg Thomsen, chefpolitiinspektør Bjarne Sørensen og chefanklager Liselotte Bøhm. 

Derefter vil ministeren klippe den røde snor og dermed foretage den officielle indvielse af den udvidede nærpolitistation. Han vil derefter blive vist rundt og efterfølgende gå en tur i området sammen med lederen af Områdecentret vicepolitiinspektør Henrik Thrane Jensen og politiassistent Rasmus Henriksen, der har arbejdet i området i mange år.

 

Til indvielsen er der også indbudt repræsentanter for Esbjerg kommune herunder borgmesteren, repræsentanter for områdets lokalråd, boligforeningerne og for bydelsprojektet.

Velkommen i patruljevognen

Uden for nærpolitistationen stiller vi allerede fra kl. 10 patruljebiler, MC’ere og en mobil politistation, så områdets borgere og beboere også kan kigge forbi og være med til at festligholde dagen. Vi byder på kage, kaffe, juice med videre  og forhåbentlig en masse god snak med børn og voksne. 

 

Ministeren slutter sit besøg af med et kort møde med den lokale og regionale presse uden for stationen. 

 

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

26. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet har modtaget anmeldelse af IT-kriminalitet

Politiet opfordrer ramte borgere til at sikre sig mod misbrug af oplysninger

25. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Naboer inviteret til møde med politi og kommune

Syd- og Sønderjyllands Politi arbejder på fortsat at sikre tryghed på Brolæggervej, samt sammen med Esbjerg Kommune at skabe grundlag for et nyt samlingsstedsforbud

25. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet tager kontakt med uddannelsessteder i sag om IT-kriminalitet

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer virksomheder, institutioner og private til at anmelde denne type sager, så de kan blive efterforsket