Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

15. december 2023 11:51

Fyns Politi efterforsker hændelse på ejendom i Ringe

Fyns Politi efterforsker en hændelse, der skete den 13. december kl ca. 21.30 på Svendborgvej 75 i Ringe. Her fik Fyns Politi en anmeldelse om et højt brag på ejendommen.

Fremme på stedet kunne Fyns Politi konstatere, at der var sket en form for sprængning i et gangareal. Ingen af de personer, der var tilstede på ejendomme da det skete, er kommet til skade, og alle er genhuset andre steder.

 

Politikommissær René Olstad fra Fyns Politi siger: ” Vi var tilstede på adressen i går og undersøgte gerningsstedet. Vi kan foreløbigt konkludere, at der har været en form for sprængning, men hvad der præcist er sprunget, er for tidligt at udtale sig om. Vi ser dog på sagen med stor alvor.”  

 

Der er ingen sammenhæng med udmeldingen fra PET og Københavns Politi i går, eller til tidligere sprængninger på Fyn. Fyns Politi betragter således indtil videre sagen som en isoleret hændelse.

 

Har man informationer til sagen eller har været omkring gerningsstedet i tidsrummet kl 21.00-22.00, så kontakt gerne Fyns Politi på 114 med oplysninger.

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

26. september 2024

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser bortgået mand fra Munkebo

Vi efterlyser den 56-årige Tonny Winther Norup, der har forladt bopælen i nedtrykt sindstilstand og gået i ukendt retning.

26. september 2024

Fyns Politi

16-årig mand fremstilles i grundlovsforhør efter knivstikkeri

Onsdag den 25. september 2024 klokken 14.28 blev en 15-årig dreng stukket med kniv i låret. Såret var ikke livstruende.

24. september 2024

Fyns Politi

64-årig kvinde idømt fængsel i to år og seks måneder for bedrageri

Retten i Svendborg har den 24. september 2024 afsagt dom i en straffesag, hvor en 64-årig læge fra Svendborg blev idømt to år og seks måneders fængsel for bedrageri og databedrageri i forbindelse med indberetning af urigtige oplysninger omkring udførte lægelige ydelser over for Region Syddanmark.