Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

9. juli 2021 11:56

Fyns Politi efterlyser vidne til blufærdighedskrænkelse i Odense

Fyns Politi vil gerne i kontakt med den mandlige cyklist, der torsdag den 8. juli 2021 ved 10-tiden om formiddagen råbte en mand an, der var i færd med at blufærdighedskrænke en 47-årig kvinde.

Episoden fandt sted på P-pladsen ved kirkegården Kirkegårds Allé/Vandværksvej i Odense C.
Kvinden var netop steget ud af sin bil, da hun blev taget fat i bagfra og befølt uden på tøjet af gerningsmanden, der også forsøgte at trække hende med sig. 

Samtidig kørte en mandlig cyklist kørte forbi, og han råbte gerningsmanden an ved at råbe: ”Hvad Fanden laver du”. Det fik gerningsmanden til at slippe kvinden, som løb væk fra stedet. Gerningsmanden gik derefter ind på kirkegården. Efter episoden fortsatte cyklisten fra stedet. 

Gerningsmanden beskrives som mellem 40 og 45 år, mørk i huden, ca. 190 cm høj med mørkt kort hår. Han var iført cowboybukser og hvide sko.

Fyns Politi vil meget i kontakt med cyklisten. Han opfordres derfor til at kontakte politiet på telefonnummer 114.
Har noget i øvrigt oplysninger i sagen bedes de også kontakte politiet på telefonnummer 114.
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.

11. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi fjerner flere hunde på grund af groft uforsvarlig behandling

Flere hunde er af racen rottweilere er torsdag blevet fjerne fra en borger, da vedkommende ikke kunne tage vare på hundene. Der er tale om en 31-årig mand, der nu er sigtet for overtrædelse af dyrevelfærdsloven.

11. april 2024

Fyns Politi

Aktion ”Lommebamser” i Fyns Politi

Børn kan have brug for lidt ekstra tryghed, når de møder politiet i forbindelse med en voldsom eller ubehagelig hændelse. Derfor har Fyns Politi sat gang i aktion ”Lommebamse-ven”, som består i små hæklede og strikkede bamser, som både uniformerede patruljer og efterforskere kan benytte, når de rykker ud til en hændelse, hvor et barn er involveret og måske har brug for en ekstra ven at kramme. ​