Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

29. oktober 2020 13:05

Fyns Politi nedlægger to hotspots

Da vejret er blevet koldt og efterårsagtigt, så har Fyns Politi besluttet at nedlægge de to hotspots Engen/Skovsøen i Fruens Bøge og Eventyrhaven begge i Odense.

Begge områder blev udpeget som hotspots, fordi de er meget populære områder at opholde sig i, når vejret er varmt og solrigt. Men nu er det blevet rigtigt efterårsvejr og vinteren står lige for døren, dermed er der ikke længere behov for at fastholde de to hotspots.

Fyns Politi holder løbende øje med behovet for at oprette hotspot. Opstår der nye områder, hvor folk stimler for mange sammen, så er politiet parat til at vurdere, om der er behov for restriktioner i området.

De to hotspots nedlægges med virkning fra fredag morgen klokken 8.00.

 

Gældende hotspots i Fyns Politikreds:

Odense, Munke Mose
Odense, Gråbrødre Plads
 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

23. november 2020

Fyns Politi

Forlængelse af visitationszone og skærpet strafzone

Politidirektør Arne Gram har besluttet at forlænge både den skærpede strafzone og visitationszonen, der begge udløber i dag, mandag den 23. november 2020 klokken 15. De to zoner forlænges i to uger frem til tirsdag den 8. december 2020 klokken 15.

18. november 2020

Fyns Politi

Koster fundet hos formodet indbrudstyv – er det mon dine?

En formodet indbrudstyv fra Munkebo-området sidder lige nu varetægtsfængslet for en række indbrud omkring Dyrup i Odense SV og i Odense S. Fyns Politi har i forbindelse med sagen beslaglagt en del koster fra forskellige indbrud, som man nu søger rette ejere til.

14. november 2020

Fyns Politi

Fyns Politi indfører skærpet strafzone og visitationszone i Vollsmose

Politidirektør Arne Gram, Fyns Politi meddeler, at der oprettes både skærpet strafzone og visitationszone i Vollsmose og dele af Korsløkke fra lørdag den 14. november 2020 klokken 23.59. Formålet med at oprettet den skærpede strafzone og visitationszonen er at forhindre fremtidige utryghedsskabende kriminelle handlinger og dermed genskabe trygheden i området.