Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

26. oktober 2021 14:10

Efterlysning af gerningsmand til røveri mod restaurant

Københavns Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden til et røveri mod en restaurant i Indre By.

Mistænkt gerningsmand til røveri i café på Vandkunsten

Gerningsmanden gik den 8. september kl. cirka 22 ind på Restaurant Puk på Vandkunsten 8 i København K. Her truede han personalet til at udlevere et kontantbeløb.

På vej ud af restauranten skubbede han en af gæsterne og truede ham med en flaske. Vidner satte efter gerningsmanden, som slog ud efter en af forfølgerne. Det lykkedes derefter gerningsmanden at flygte fra stedet.

Den mistænkte beskrives som:

Mørk i huden, 30-35 år, 170-180 cm høj, almindelig af kropsbygning, skaldet eller med kort sort hår, mørke skægstubbe, og han talte arabisk. Han var iført en lys, grøn jakke med hætte, mørke bukser og kondisko.

Københavns Politi opfordrer personer med oplysninger i sagen til at henvende sig på telefon 1-1-4.

 

Mistænkt gerningsmand til røveri i café på Vandkunsten

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

29. september 2021

Københavns Politi

Politiet offentliggør video og efterlyser vidner i sag om rambuktyveri

OPDATERET: Den 29. september offentliggjorde Københavns Politi billeder og en video af et rambuktyveri begået mod Illum i maj 2021. To personer blev den 28. oktober 2021 varetægtsfængslet i sagen, og efterlysningen er derfor fjernet.

2. juli 2021

Københavns Politi

Efterlysning: 33-årig flygtet fra Vestre Fængsel

Vi efterlyser den 33-årige Steffen Van Khoa Do, som onsdag flygtede fra Vestre Fængsel, hvor han sad varetægtsfængslet i en stor narkotikasag

4. juni 2021

Københavns Politi

Advarsel: Røvere kopierer ofres Mobilepay - kender du disse mænd?

I flere tilfælde de seneste måneder har personer fået frarøvet adgangen til deres Mobilepay-konto, som gerningsmændene efterfølgende har kopieret og derefter trukket store beløb fra det tilknyttede kreditkort. Vi efterlyser gerningsmænd til et konkret røveri.