Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

15. januar 2024 13:55

To kvinder efterlyses for bedrageri med stjålet betalingskort

Fredag den 10. marts 2023 købte to kvinder en dyr taske med et stjålet betalingskort i en Chanel-forretning på Kongens Nytorv i København.

To kvinder efterlyses for bedrageri med stjålet betalingskort

To kvinder efterlyses for bedrageri med stjålet betalingskort

 

De to kvinder gik ind i butikken på adressen Kongens Nytorv 28 og købte tasken med et betalingskort, som de forinden havde stjålet.

 

De havde desuden forsøgt at købe andre varer i samme forretning for et stort beløb, men i det tilfælde blev betalingen afvist. Efterfølgende forlod begge kvinder stedet.  

 

En længerevarende efterforskning af sagen er ikke ført til, at de to kvinder er blevet identificeret, så derfor udsender Københavns Politi nu en efterlysning af dem.

 

Kvinderne signaliseres som:

A: Mørk i huden, kraftig af bygning, krøllet mørkt hår. Hun var iført brunt træningstøj og sort t-shirt.

 

B: Mørk i huden, kraftig af bygning, langt mørkt hår. Hun var iført grå jeans, grå top og en sort dunjakke af mærket Canada Goose.

 

Københavns Politi beder borgere med oplysninger i sagen om at henvende sig på telefon 1-1-4.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

7. februar 2024

Københavns Politi

Drabet på Hanne With: Vigtigt vidne efterlyses

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med en mand, der i oktober 1991 henvendte sig anonymt til politiet med oplysninger i drabssagen, hvor en 53-årig mand nu er sigtet.

25. januar 2024

Københavns Politi

Mand efterlyses for vold mod politiet efter fodboldderby

Københavns Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for at have begået vold mod politiet og/eller at have kastet genstande efter betjente efter fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 12. november.

20. december 2023

Københavns Politi

Entesham Younis efterlyses for drab og drabsforsøg

Københavns Politi efterlyser den 28-årige Entesham Younis for drabet på Christiania den 26. august, hvor også fire personer blev såret.