Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

25. januar 2024 12:47

Mand efterlyses for vold mod politiet efter fodboldderby

Københavns Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for at have begået vold mod politiet og/eller at have kastet genstande efter betjente efter fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 12. november.

(Opdateret den 30. januar: Fem af de oprindelig seks efterlyste er identificeret. Vi har derfor fjernet billederne af dem og opfordrer medier til at gøre det samme)

 

Efter kampen var slut, og tilskuerne havde forladt Parken, opstod der uroligheder flere steder på Østerbro. I flere tilfælde kom betjente til skade, og de måtte anvende stave mod grupper af fodboldtilhængere.

 

”Vi har siden den 12. november haft en omfattende efterforskning af sagerne, og på den baggrund mener vi at kunne påvise, at de seks [nu en enkelt person, red.] personer på billederne har sparket betjente eller kastet genstande efter dem. Vi har dog endnu ikke identificeret de mistænkte,” siger vicepolitiinspektør Jesper Beuschel.

 

Københavns Politi har derfor besluttet at offentliggøre overvågningsbillederne. Borgere, der har oplysninger om personerne på billederne, bedes henvende sig på telefon 1-1-4.

 

I forbindelse med kampen var der etableret en såkaldt skærpet strafzone omkring Parken, hvor urolighederne fandt sted. Straffen for eksempelvis vold og forstyrrelse af den offentlige orden kan stige til det dobbelte for forhold begået i zonen.

 

Mistænkt gerningsmand 1: Fjernet den 30. januar, da personen på billederne er identificeret.

 

Mistænkt gerningsmand 2:

 

Fodboldvold gerningsmand 2 Fodboldvold gerningsmand 2

 

Mistænkt gerningsmand 3: Fjernet den 26. januar, da personen på billedet er identificeret.

 

Mistænkt gerningsmand 4: Fjernet den 30. januar, da personen på billederne er identificeret.

 

Mistænkt gerningsmand 5: Fjernet den 26. januar, da personen på billedet er identificeret.

 

Mistænkt gerningsmand 6: Fjernet den 30. januar, da personen på billederne er identificeret.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

25. juli 2024

Københavns Politi

Mand efterlyses for knivstikkeri begået mod to tilfældige borgere

Natten til den 14. juli 2024 blev to borgere tilsyneladende umotiveret knivstukket med kort tids mellemrum ved Inderhavnsbroen. Københavns Politi vil gerne høre fra vidner, der kan identificere gerningsmanden.

3. juni 2024

Københavns Politi

Otte efterlyses for indbrud i galleri

Københavns Politi efterlyser syv mænd og en kvinde, som mistænkes i forbindelse med et indbrud i et galleri. Ved indbruddet blev en stjålen bil brugt som rambuk.

7. maj 2024

Københavns Politi

Fire mænd efterlyses for røverier og tyverier i pirattaxaer

Københavns Politi efterlyser fire mænd fra Aarhus-området. De er mistænkt for at have begået adskillige røverier og tyverier i København mod berusede personer, som de har samlet op i pirattaxaer. OPDATERING 10/6-24: Mistænkte nummer 1 og 3 meldte sig selv i sidste uge og sidder nu varetægtsfængslet i sagen. Vi har derfor fjernet billederne og navnene på de to. Vi opfordrer medier og andre, der har delt billederne, til også at fjerne dem og anonymisere de to personer.