Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

25. januar 2024 12:47

Mand efterlyses for vold mod politiet efter fodboldderby

Københavns Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for at have begået vold mod politiet og/eller at have kastet genstande efter betjente efter fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 12. november.

(Opdateret den 30. januar: Fem af de oprindelig seks efterlyste er identificeret. Vi har derfor fjernet billederne af dem og opfordrer medier til at gøre det samme)

 

Efter kampen var slut, og tilskuerne havde forladt Parken, opstod der uroligheder flere steder på Østerbro. I flere tilfælde kom betjente til skade, og de måtte anvende stave mod grupper af fodboldtilhængere.

 

”Vi har siden den 12. november haft en omfattende efterforskning af sagerne, og på den baggrund mener vi at kunne påvise, at de seks [nu en enkelt person, red.] personer på billederne har sparket betjente eller kastet genstande efter dem. Vi har dog endnu ikke identificeret de mistænkte,” siger vicepolitiinspektør Jesper Beuschel.

 

Københavns Politi har derfor besluttet at offentliggøre overvågningsbillederne. Borgere, der har oplysninger om personerne på billederne, bedes henvende sig på telefon 1-1-4.

 

I forbindelse med kampen var der etableret en såkaldt skærpet strafzone omkring Parken, hvor urolighederne fandt sted. Straffen for eksempelvis vold og forstyrrelse af den offentlige orden kan stige til det dobbelte for forhold begået i zonen.

 

Mistænkt gerningsmand 1: Fjernet den 30. januar, da personen på billederne er identificeret.

 

Mistænkt gerningsmand 2:

 

Fodboldvold gerningsmand 2 Fodboldvold gerningsmand 2

 

Mistænkt gerningsmand 3: Fjernet den 26. januar, da personen på billedet er identificeret.

 

Mistænkt gerningsmand 4: Fjernet den 30. januar, da personen på billederne er identificeret.

 

Mistænkt gerningsmand 5: Fjernet den 26. januar, da personen på billedet er identificeret.

 

Mistænkt gerningsmand 6: Fjernet den 30. januar, da personen på billederne er identificeret.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

7. februar 2024

Københavns Politi

Drabet på Hanne With: Vigtigt vidne efterlyses

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med en mand, der i oktober 1991 henvendte sig anonymt til politiet med oplysninger i drabssagen, hvor en 53-årig mand nu er sigtet.

15. januar 2024

Københavns Politi

To kvinder efterlyses for bedrageri med stjålet betalingskort

Fredag den 10. marts 2023 købte to kvinder en dyr taske med et stjålet betalingskort i en Chanel-forretning på Kongens Nytorv i København.

20. december 2023

Københavns Politi

Entesham Younis efterlyses for drab og drabsforsøg

Københavns Politi efterlyser den 28-årige Entesham Younis for drabet på Christiania den 26. august, hvor også fire personer blev såret.