Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

29. september 2020 11:28

Politiet efterlyser mistænkt røver

Københavns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for røveri og grov vold på Christianshavn.

Røveriet og den grove vold blev begået omkring kl. 03.30 natten til lørdag den 22. august 2020 på Christianshavn i København. Her blev en mand frarøvet diverse værdigenstande og udsat for grov vold.  I den forbindelse efterlyser politiet en gerningsmand, der beskrives som:

  • Mand   
  • 20-30 år
  • Kort, mørkeblond hår
  • Mørkeblond fuldskæg 

Den efterlyste mand var på gerningstidspunktet iført en sort t-shirt, gule arbejdsbukser, sorte sikkerhedssko og et lille grønt tørklæde.  

 

Kan du genkende manden på billedet, eller har du andre oplysninger om sagen, beder vi dig kontakte Københavns Politi på tlf.  1-1-4.

Foto fra overvågningskamera.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

7. februar 2024

Københavns Politi

Drabet på Hanne With: Vigtigt vidne efterlyses

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med en mand, der i oktober 1991 henvendte sig anonymt til politiet med oplysninger i drabssagen, hvor en 53-årig mand nu er sigtet.

25. januar 2024

Københavns Politi

Mand efterlyses for vold mod politiet efter fodboldderby

Københavns Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for at have begået vold mod politiet og/eller at have kastet genstande efter betjente efter fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 12. november.

15. januar 2024

Københavns Politi

To kvinder efterlyses for bedrageri med stjålet betalingskort

Fredag den 10. marts 2023 købte to kvinder en dyr taske med et stjålet betalingskort i en Chanel-forretning på Kongens Nytorv i København.