Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

29. september 2020 11:28

Politiet efterlyser mistænkt røver

Københavns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for røveri og grov vold på Christianshavn.

Røveriet og den grove vold blev begået omkring kl. 03.30 natten til lørdag den 22. august 2020 på Christianshavn i København. Her blev en mand frarøvet diverse værdigenstande og udsat for grov vold.  I den forbindelse efterlyser politiet en gerningsmand, der beskrives som:

  • Mand   
  • 20-30 år
  • Kort, mørkeblond hår
  • Mørkeblond fuldskæg 

Den efterlyste mand var på gerningstidspunktet iført en sort t-shirt, gule arbejdsbukser, sorte sikkerhedssko og et lille grønt tørklæde.  

 

Kan du genkende manden på billedet, eller har du andre oplysninger om sagen, beder vi dig kontakte Københavns Politi på tlf.  1-1-4.

Foto fra overvågningskamera.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

20. februar 2021

Københavns Politi

Københavns Politi offentliggør videoovervågning i drabssag fra frisørsalon

Politiet efterlyser vidner, der har set den mand, der skød og dræbte en 20-årig frisør i Salon Ørn på Mørkhøjvej i Brønshøj den 29. september 2020. Samtidig offentliggør politiet både en video af gerningsmanden før og efter drabet og en video af to personer, der fem dage tidligere kørte forbi frisørsalonen på motorcykel – den ene bevæbnet med en pistol.

9. februar 2021

Københavns Politi

Gerningsmand til drabsforsøg efterlyses

I forbindelse med en større efterforskning af et drabsforsøg i Gadelandet i Husum offentliggør Københavns Politi nu en video af en af gerningsmændene for at finde vidner og særligt de personer, som blev jagtet af gerningsmændene.

22. januar 2021

Københavns Politi

Politiet efterlyser gerningsmand til blufærdighedskrænkelse

Københavns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for blufærdighedskrænkelse af en 15-årig pige samt forsøg på tyveri.