Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

25. februar 2021 13:09

Adgangsforbud på rockertilholdssted forlænges

En fortsat konflikt mellem to grupperinger i rocker- og bandemiljøet er baggrunden for, at Københavns Politi har besluttet at forlænge det midlertidige adgangsforbud på en adresse i Københavns Sydhavn.

Forbuddet gælder fra torsdag den 25. februar 2021 kl. 17.00 til torsdag den 11. marts 2021 kl. 17.00. 

Med forbuddet forbydes enhver person adgang til den østlige del af adressen Speditørvej 5, 2450 København SV. Adressen er tilholdssted for en af de involverede grupper.

Baggrunden for beslutningen er fortsat den verserende konflikt mellem to grupperinger i rocker- og bandemiljøet. Det midlertidige adgangsforbud er indført for at undgå voldelige episoder ved det pågældende tilholdssted, der ligger i et industrikvarter.

Københavns Politi har fokus på udviklingen i rocker- og bandemiljøet, og holder øje med, om adgangsforbuddet bliver overholdt. Forbuddet gælder foreløbigt i 14 dage, men kan blive forlænget, hvis Københavns Politi skønner det nødvendigt.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

15. april 2021

Københavns Politi

Ny borgerekspedition og mere nærpoliti i Tårnby

Det bliver på Kamillevej 3 i Tårnby, hvor Københavns Politi i forvejen har lokaler, at nærpolitiet udvider og åbner op for borgerhenvendelser med en ny ekspedition.

14. april 2021

Københavns Politi

Opholdsforbuddet på Christiania forlænges

Det midlertidige opholdsforbud i Pusher Street og Green Light District på Christiania forlænges, så det gælder til og med den 21. april 2021.

8. april 2021

Københavns Politi

Tre anholdt for bedrageri - udgav sig for at ringe fra politiet

Københavns Politi har i dag anholdt tre personer, som mistænkes for at have bedraget en række borgere for et beløb på ca. 2,1 millioner kroner.