Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

22. maj 2024 08:40

Brand i skurvogn betragtes ikke længere som en drabssag

Efterforskningen af en brand på Frieslandsvej i Dragør den 28. april peger på, at en 67-årig mand omkom som følge af selve branden.

Den 67-årige mand blev om aftenen den 28. april fundet død efter en brand i en skurvogn i Dragør. Han havde en række læsioner på kroppen, som kunne minde om knivstik, og politiet har derfor i indledende fase efterforsket sagen som en drabssag.

 

Den videre efterforskning og de tekniske undersøgelser peger dog på, at læsionerne stammer fra de redskaber, som brandvæsenet brugte til at flytte den afdøde fra brandstedet.

 

”Vi vil gerne mane spekulationer og rygter i jorden, så familien forhåbentlig kan få fred i en svær tid,” siger vicepolitiinspektør Brian Belling.

 

Københavns Politi blev tilkaldt til branden den 28. april kl. ca. 22.20. Årsagen til branden efterforskes stadig.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

25. juli 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Københavns Politi vurderer, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i rocker-/bandemiljøet i Københavns politikreds.

17. juli 2024

Københavns Politi

Hjælp til turister på jernhest

Rådet for Sikker Trafik har lavet en flyer med information om cykelreglerne på engelsk. Nærpolitiet har delt dem ud til en række hoteller i København, hvor de blev taget særdeles godt imod.

11. juli 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.