Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

22. maj 2024 08:40

Brand i skurvogn betragtes ikke længere som en drabssag

Efterforskningen af en brand på Frieslandsvej i Dragør den 28. april peger på, at en 67-årig mand omkom som følge af selve branden.

Den 67-årige mand blev om aftenen den 28. april fundet død efter en brand i en skurvogn i Dragør. Han havde en række læsioner på kroppen, som kunne minde om knivstik, og politiet har derfor i indledende fase efterforsket sagen som en drabssag.

 

Den videre efterforskning og de tekniske undersøgelser peger dog på, at læsionerne stammer fra de redskaber, som brandvæsenet brugte til at flytte den afdøde fra brandstedet.

 

”Vi vil gerne mane spekulationer og rygter i jorden, så familien forhåbentlig kan få fred i en svær tid,” siger vicepolitiinspektør Brian Belling.

 

Københavns Politi blev tilkaldt til branden den 28. april kl. ca. 22.20. Årsagen til branden efterforskes stadig.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

13. juni 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.

12. juni 2024

Københavns Politi

Stjålne kunstværker fundet ved ransagning

Efterforskningen af et muligt cykeltyveri førte i går til, at Københavns Politi fandt flere af de kunstværker, der natten til den 31. marts blev stjålet ved et indbrud i et galleri. To personer er blevet varetægtsfængslet sigtet for groft hæleri.

11. juni 2024

Københavns Politi

To dømt for organiseret salg af stjålne cykler

En mand og en kvinde er blevet idømt behandlingsdomme for organiseret salg af stjålne cykler. De er også blevet udvist med et indrejseforbud i seks år. De to personer er tidligere dømt i en lignende sag om salg af knap 3.000 stjålne cykler.