Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

9. september 2019 08:57

En person er dræbt ved slagsmål i Valby

I forbindelse med et større slagsmål i nat i Valby er en person dræbt og yderligere tre såret.

Københavns Politi fik i nat klokken 00.40 en melding om et større slagsmål ved Carl Th. Dreyers Vej i Valby. Her skulle omkring 15 mennesker være oppe og slås og adskillige patruljer blev med det samme afsendt til stedet. 

I forbindelse med slagsmålet er fire personer knivstukket. En 27-årig mand er i den forbindelse afgået ved døden. De pårørende er underrettet. De tre andre er ikke i kritisk tilstand. 

- Vi arbejder ud fra formodningen om, at det er to lokale grupper, der er stødt sammen. På nuværende tidspunkt tyder det ikke på, at det er banderelateret, siger leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, Brian Belling. 
 

 

 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

6. oktober 2022

Københavns Politi

Fem anholdt i sag om indsmugling af stor mængde narkotika

Københavns Politi anholdt i går fem personer, som er sigtet for indsmugling og besiddelse af i alt knap 100 kg amfetamin og 10 kg af et endnu ukendt stof. En af de anholdte tilhører rocker-/bandemiljøet.

4. oktober 2022

Københavns Politi

22-årig varetægtsfængslet for knap 100 tilfælde af sms-bedrageri

En 22-årig mand er efter et grundlovsforhør i dag blevet varetægtsfængslet i 27 dage. Han er sigtet for et større antal bedragerier begået via falske sms’er. Politiet advarer kraftigt mod beskederne, der skal forestille at komme fra en bank.

30. september 2022

Københavns Politi

Investigation of the gas leaks in the Baltic Sea

Following the gas leaks in the Baltic Sea, the Copenhagen Police has initiated an investigation of the events. The investigation is conducted in close collaboration with relevant authorities, including The Danish National Police, The Danish Security and Intelligence Service and the energy authorities. It is also the intention to set up a Joint Investigation Team (JIT) with representatives from among others Danish, German and Swedish police authorities.

Forslag