Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

9. september 2019 08:57

En person er dræbt ved slagsmål i Valby

I forbindelse med et større slagsmål i nat i Valby er en person dræbt og yderligere tre såret.

Københavns Politi fik i nat klokken 00.40 en melding om et større slagsmål ved Carl Th. Dreyers Vej i Valby. Her skulle omkring 15 mennesker være oppe og slås og adskillige patruljer blev med det samme afsendt til stedet. 

I forbindelse med slagsmålet er fire personer knivstukket. En 27-årig mand er i den forbindelse afgået ved døden. De pårørende er underrettet. De tre andre er ikke i kritisk tilstand. 

- Vi arbejder ud fra formodningen om, at det er to lokale grupper, der er stødt sammen. På nuværende tidspunkt tyder det ikke på, at det er banderelateret, siger leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, Brian Belling. 
 

 

 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

22. april 2024

Københavns Politi

Otte personer dømt for serie af indbrud og indbrudsforsøg hos ældre

Seks kvinder og to mænd i alderen 18 til 64 år er idømt fængselsstraffe for at have løjet sig adgang til ældre borgeres boliger. I nogle tilfælde er det lykkedes dem at stjæle beboernes værdigenstande.

18. april 2024

Københavns Politi

Seks anholdt for røveri bedrageri og tricktyveri i det københavnske natteliv

Efter længere tids efterforskning af en række røverier, tricktyverier og databedragerier har Københavns Politi anholdt seks mænd. De vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

18. april 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.