Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

11. januar 2024 14:30

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Det er fortsat vurderingen, at der verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø. På den baggrund forlænger Københavns Politi lukningen af to tilholdssteder.

Bygningerne kan potentielt være et mål i konflikten, og lukningen forlænges, så beboerne i de to områder kan føle sig sikre og trygge.

Lukningen er nu gældende frem til den 25. januar 2024 kl. 19. I den periode er det forbudt at opholde sig på de to følgende adresser: 

  • Svanevej 5, 2400 København NV
  • Tømmerup Stationsvej 8H, 2770 Kastrup

Lukningen har hjemmel i lov om forbud mod ophold i bestemte ejendomme – bedre kendt som rockerloven.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

16. maj 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.

14. maj 2024

Københavns Politi

To anholdelser i drabssag fra Frederiksberg

Københavns Politi har i dag anholdt to personer, som sigtes for drabet på en 25-årig mand. En tredje mistænkt er efterlyst. Den 25-årige blev den 31. marts fundet dræbt af skud i en bil parkeret i et parkeringsanlæg under en ejendom på Frederiksberg.

14. maj 2024

Københavns Politi

Anholdelse i drabssag fra Frederiksberg

Københavns Politi har i dag anholdt en 25-årig mand, som sigtes for drabet på en anden 25-årig mand. To andre mistænkte er efterlyst. Den dræbte blev fundet den 31. marts i en bil parkeret i et parkeringsanlæg under en ejendom på Frederiksberg.