Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

11. august 2022 12:32

25-årig mand varetægtsfængslet for at tvinge fodboldfans til at udlevere tøj

I et grundlovsforhør er en 25-årig mand blevet varetægtsfængslet i 20 dage for flere tilfælde af ulovlig tvang mod FCK-fans søndag den 7. august.

Den mistænkte gerningsmand henvendte sig selv til Københavns Politi onsdag aften. Han er sigtet for tre tilfælde af røveri – i to af tilfældene blev de forurettede tvunget til at aflevere deres FCK-trøje, og i det tredje tilfælde blev en forurettet med vold aftvunget et FCK-halstørklæde.

 

Retten har vurderet, at der er grundlag for at varetægtsfængsle den 25-årige i 20 dage, men for ulovlig tvang. Han er dog fortsat sigtet for røveri.

 

»Vi er i fuld gang med at kortlægge forløbet. Vi har talt med de forurettede i de tre sager, men vi har en mistanke om, at der kan være flere lignende tilfælde. Derfor vil vi fortsat gerne høre fra både eventuelle forurettede og vidner, som vi endnu ikke har talt med,« siger politikommissær Poul Hansen, der er leder af Sektionen for røveri i Københavns Politis efterforskningsenhed.

 

Københavns Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.

 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

8. juni 2023

Københavns Politi

To mænd anholdt for at svindle ældre kvinder

Københavns Politi har i går anholdt og sigtet to mænd på 25 og 27 år for svindel mod ældre kvinder i hele landet. Den 25-årige fremstilles i grundlovsforhør i dag. Anholdelserne sker som en koordineret aktion med andre politikredse.

6. juni 2023

Københavns Politi

Kære cykelejer: Gem din cykels stelnummer

Københavns Politi opfordrer alle cykelejere til at notere deres cykels stelnummer. Politiet er nemlig flere gange stødt på tohjulede, som formentlig er stjålet – men tyveriet kan ikke bevises, fordi anmelderen ikke har oplyst cyklens stelnummer.

2. juni 2023

Københavns Politi

"TikTok-manden" idømt forvaring for talrige overgreb på kvinder

En 31-årig mand, der af medierne har fået tilnavnet TikTok-manden, er kendt skyldig i hovedparten af de 36 forhold om blandt andet voldtægt, grov vold, ulovlig tvang og blufærdighedskrænkelse, som han var tiltalt for.

Forslag