Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

4. juli 2022 01:16

Politiet arbejder ud fra formodning om, at gerningsmand var alene

Den foreløbige efterforskning peger på, at gerningsmanden bag skyderiet i Field's søndag aften agerede på egen hånd.

Københavns Politi modtog kl. 17.35 en melding om et skyderi i Field’s på Amager. 13 minutter efter, kl. 17.48, anholdt politiet den formodede gerningsmand tæt ved motorvejsnedkørslen. Der er tale om en 22-årig dansk mand, som nu er i politiets varetægt. 

”Vores foreløbige efterforskning peger fortsat på, at gerningsmanden handlede på egen hånd. Vi er i gang med en massiv og meget omfattende efterforskning, som vil fortsætte natten igennem og de kommende dage,” siger chefpolitiinspektør Søren Thomassen. 

I forbindelse med skyderiet er tre personer blevet dræbt og flere er såret. De dræbte er en mand i fyrrerne, en ung mand og en ung kvinde. Politiet arbejder på at få dem identificeret og få de pårørende underrettet. 

Københavns Politi arbejder fortsat i Field’s, ligesom vi er til stede flere andre steder i byen med en tryghedsskabende indsats. 

Der er etableret et pårørendecenter i Travbanehallen i Kastrup for borgere, som var til stede i Field’s under skyderiet. Her er indkaldt psykologhjælp. 

Politiet vil fortsat gerne høre fra vidner, der har set, hørt eller filmet noget fra Field’s omkring gerningstidspunktet kl. 17.35. Kontakt os på tlf.: 1-1-4. 

Den 22-årige mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag. Det nærmere tidspunkt kendes endnu ikke, men vil blive meldt ud på Twitter mandag morgen. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

22. april 2024

Københavns Politi

Otte personer dømt for serie af indbrud og indbrudsforsøg hos ældre

Seks kvinder og to mænd i alderen 18 til 64 år er idømt fængselsstraffe for at have løjet sig adgang til ældre borgeres boliger. I nogle tilfælde er det lykkedes dem at stjæle beboernes værdigenstande.

18. april 2024

Københavns Politi

Seks anholdt for røveri bedrageri og tricktyveri i det københavnske natteliv

Efter længere tids efterforskning af en række røverier, tricktyverier og databedragerier har Københavns Politi anholdt seks mænd. De vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

18. april 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.