Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

6. september 2023 15:07

To mænd dømt for drugging

To 36-årige mænd er i dag dømt for grov vold ved at have drugget en kvinde på en natklub ved at have puttet narkotika i kvindens drink, uden hun vidste det.

Københavns Byret har netop dømt to 36-årige mænd for at have drugget en kvinde på en natklub i Indre By i København den 10. januar 2023. De to mænd er dømt efter den grove voldsparagraf ved at have blandet stoffer i kvindens drink, uden hun vidste det.

Den ene 36-årig blev idømt fem måneders fængsel og fik en advarsel om udvisning. Den anden blev idømt 7 måneders fængsel, da han fik straffen forhøjet, da han tidligere er dømt for grov vold.

Kvinden blev under sin bytur med de to mænd pludselig dårlig. Hun blev svimmel, fik besvær med at se og gå, fik muskelsmerter og tvangstanker og hendes krop begyndte at ryste. Dagen efter henvendte hun sig på skadestuen, hvor der i hendes urin blev fundet spor af amfetamin og metamfetamin. 

Københavns Politi opfordrer alle, der mistænker, at de er blevet udsat for drugging, til at anmelde det hurtigst muligt på 1-1-4 eller ved at møde op på Københavns Politis ekspedition på Hovedbanegården. Nogle stoffer forsvinder hurtigt ud af kroppen, så for at politiet kan dokumentere, at en forurettet er blevet drugget, skal vedkommende testes hurtigst muligt.

Sagen mod de to mænd var sat til at køre som en tilståelsessag i maj, men anklagemyndigheden valgte at trække sagen, da anklageren ikke vurderede, at de to mænd kom med en fuld tilståelse i retten. 

Til medier: For yderligere spørgsmål kontakt anklager Michella Winther-Hinge på tlf. 2131 0163.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

29. august 2024

Københavns Politi

Anholdelse af mistænkt til drab i 2012

København Politi har anholdt en mand, som mistænkes for at være gerningsmand til et drab i København i 2012. Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør i dag.

23. august 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger to visitationszoner i fire uger

På baggrund af den fortsatte konflikt i bandemiljøet forlænger Københavns Politi de to visitationszoner, der blev etableret den 9. august 2024 - en på dele af Nørrebro, Frederiksberg og Nordvest og en, der dækker et område på Amager.

22. august 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

En fortsat konflikt i bandemiljøet er baggrunden for, at Københavns Politi forlænger lukningen af to rocker-/bandetilholdssteder.