Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

7. marts 2022 16:22

Alvorlig færdselsulykke i Albertslund

En 10-årig dreng er død efter at have været involveret i ulykken

Kørende patruljebil

Kl 1402 modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om at en person var blevet påkørt på Gamle Landevej ud for Herstedøster Skole i Albertslund. På stedet var en 10-årig dreng alvorligt kvæstet. Drengen blev kørt på hospitalet med ambulance og blev efterforfølgende erklæret død. 
 
Politiet er fortsat igang med at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken og en bilinspektør er indkaldt til stedet. I forbindelse med den efterforskning er politiet i gang med at afhøre en 46-årig bilist der var involveret i ulykken.
 
Den afdøde dreng var elev på den nærliggende Herstedøster Skole og derfor er lokalpolitiet i samarbejde med Albertslund Kommune lige nu på skolen.
 
Drengens nærmeste pårørende er underrettet og Københavns Vestegns Politi har ikke yderlige oplysninger i forbindelse med sagen pt.
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. april 2024

Københavns Vestegns Politi

3,5 års fængsel for ildspåsættelse

55-årig mand dømt for at sætte ild på en ejendom i Rødovre.

23. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Uorden i skærpet strafzone udløste forhøjet straf

En 29-årig mand fra Skovlunde blev tirsdag formiddag kendt skyldig i grov uorden ved Brøndby Stadion. Fordi politiet havde indført en skærpet strafzone på stedet, forhøjede Retten i Glostrup straffen til en frihedsstraf på tre måneder.

5. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Dømt til anbringelse for drab

41-årig mand dømt for drab på en overlæge på et psykiatrisk center.