Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

1. maj 2021 12:02

Fængslet for drabsforsøg i Gladsaxe

En 23-årig mand er sigtet for drabsforsøg og netop varetægtsfængslet i 27 dage. Politiet sætter ham i forbindelse med en genstand med brandbare væsker under en bil på Gyngemose Parkvej i januar.

Københavns Vestegns Politi

Fundet af en mistænkelig genstand under en parkeret bil lørdag den 16. januar afstedkom en omfattende politiaktion ved Gyngemose Parkvej. 

Forsvarets sprængningseksperter kunne ikke udelukke, at der var tale om sprængstof, hvilket medførte, at et større område blev afspærret og flere hundrede beboere evakueret til genstanden var uskadeliggjort nogle timer efter.

Sprængstofkyndige har siden klarlagt, at genstanden indeholdt brandbare væsker og kunne udvikle ild øjeblikkeligt med potentiale til at skade en person alvorligt.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen som forsøg på drab og natten til lørdag blev en 23-årig mand, som forbindes med sagen, anholdt i København.

Han sigtes for drabsforsøg og blev lørdag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. 

Dommeren besluttede, at retsmødet skulle holdes for lukkede døre, og derfor kan sagen ikke kommenteres yderligere på nuværende tidspunkt.

Københavns Vestegns Politi efterforskning, som nu fortsætter, indikerer, at hændelsen var en del af en konflikt mellem grupperinger i rocker- og bandemiljøet. 

 

---

 

Redigeret 1/5-21 kl. 12.35.

Flere nyheder

11. maj 2021

Københavns Vestegns Politi

Dømt for voldtægt af hustru

49-årig mand fra Taastrup idømt tre et halvt års fængsel for voldtægt begået mod ægtefælle

11. maj 2021

Københavns Vestegns Politi

Fem i fængsel for grov vold

Fem mænd er netop idømt fængselsstraffe for grov vold på Ishøj Strandvej sidste sommer. Tre fik desuden en advarsel om udvisning af Danmark.

7. maj 2021

Københavns Vestegns Politi

Tiltaler rejst for overfald på kvinde i Gladsaxe

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi har tiltalt to personer for at have overfaldet en kvinde på en parkeringsplads i Gladsaxe, nedlagt påstand om fængselsstraf og påstand om, at straffen skærpes som hadforbrydelse.