Spring til hovedindhold

Forslag

Fængslet for drabsforsøg i Søborg

I morges anholdt Københavns Vestegns Politi en 26-årig mand, som er mistænkt for at have forsøgt at dræbe en 36-årig mand i Søborg. Den 26-årige er netop blevet varetægtsfængslet i 4 uger

Københavns Vestegns Politi

Den fængslede er mistænkt for sammen med flere medgerningsmænd at have forsøgt at dræbe den 36-årige, som først blev skudt i hånden og siden udsat for flere knivstik. Drabsforsøget fandt sted på Nordfrontvej i Søborg søndag den 30. juni kl. ca. 1015. Sammen med den 26-årige blev en 31-årig mand varetægtsfængslet in absentia. Retsmødet blev afholdt bag lukkede døre.
”Anholdelsen af den 26-årige sker efter omfattende efterforskning siden drabsforsøget, og vi forventer flere anholdelser i sagen”, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

 

Pressekontakt: 

Grundlovsforhør: Anklager Jannik Rasmussen - 51978423
Efterforskningen: Vicepolitiinspektør Peter Malmose – 40704644
 

Pressekontakt

E-mail: kbhv-presse@politi.dk
Telefon: 4026 3704

 

Akutte pressehenvendelser uden for almindelig arbejdstid rettes til vagtchefen via hovednummer 4386 1448.

Flere nyheder

18. juli 2019

Københavns Vestegns Politi

Ung svensk mand udleveret og fængslet for dobbeltdrab i Herlev

Retten i Glostrup har netop varetægtsfængslet en 19-årig svensk mand i sagen om dobbeltdrabet i Herlev den 25. juni. Den 19-årige blev tidligere i dag udleveret fra Sverige til Københavns Vestegns Politi.

16. juli 2019

Københavns Vestegns Politi

Tre svenske mænd anholdt ifm. dobbeltdrab i Herlev

Svensk politi har på foranledning af Københavns Vestegns Politi anholdt tre unge mænd, som mistænkes for at have forbindelse til dobbeltdrabet i Herlev den 25. juni.

15. juli 2019

Københavns Vestegns Politi

Er din bolig alene hjemme i sommerferien?

Sol, sommer og ferie er højtid for indbrudstyven – og særligt i disse uger er rigtig mange danskere væk hjemmefra. Men det er muligt at imødegå uønskede gæster og gøre det svært for tyven.

Afvis cookies