Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

30. august 2024 12:34

Fem års fængsel for narkohandel

36-årig østeuropæisk mand dømt for narkohandel i Rødovre. Den dømte blev samtidig udvist af Danmark.

Glostrup Ret, Københavns Vestegns Politi

Foto: Rigspolitiet

En adresse i Rødovre, hvor manden befandt sig, blev den 30. maj 2024 ransaget, og her fandt politiet cirka 24.000 ecstasy-piller. Manden blev derfor sigtet og senere tiltalt for omfattende narkohandel.

 

Det var på baggrund af efterforskning, at politiet slog til mod adressen. Ifølge politiets efterforskning var manden rejst ind i Danmark for at sælge narko, og politiet fandt de mange ecstasy-piller gemt i to brandslukkere.

 

"På baggrund af effektivt politiarbejde lykkedes det politiet at finde ikke under 24.000 ecstasy-tabletter, der var gemt i to brandslukkere, som den dømte havde medbragt fra Montenegro. Han blev straffet med fængsel i fem år og udvist for bestandigt, hvilket er et udtryk for, at det bliver straffet særdeles hårdt, hvis en person får den idé at indføre narkotika på tværs af landegrænser og ind i Danmark”, siger anklager Mathias Johannsen.

 

Sagen var en tilståelsessag, og manden modtog dommen.

 

Pressekontakt: Anklager Mathias Johannsen - 51629409

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

21. august 2024

Københavns Vestegns Politi

Straf for grov ydmygelsesvold: 20 årig mand idømt 8 måneders fængsel

Retten i Glostrup har i dag idømt en 20-årig mand fra Glostrup 8 måneders ubetinget fængsel for to tilfælde af grov ydmygelsesvold.

20. august 2024

Københavns Vestegns Politi

Kære håndværker, pas på din varebil

Tyverier fra værktøjsbiler kan være en bekostelig affære for den håndværker, det går ud over. Er du håndværker – så overvej, hvor du parkerer dit værktøj, og gør det svært at komme ind i varebilen.

15. august 2024

Københavns Vestegns Politi

200.000 kr. i hjælp til børn og unge

I marts annoncerede Københavns Vestegns Politi, at der kunne søges penge fra Ellen og Herman Egelunds Fond til at hjælpe børn og unge fra Vestegnen på ret vej i livet. Nu har fonden, som Københavns Vestegns Politi bestyrer, givet fire legater på omkring 200.000 kroner til tre drenge og 20 skoleklasser på Vestegnen.