Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

12. januar 2021 15:45

Fire et halvt år i fængsel for narkotika

Efterforskning af økonomisk svindel endte med en alvorlig narkosag mod en 49-årig mand fra Taastrup.

Københavns Vestegns Politi

Under efterforskning af en sag om økonomisk svindel via internettet tog politifolk fra Københavns Vestegns Politi i november 2020 ud og ransagede en mistænkts bolig i Taastrup.

Her fandt betjentene imidlertid beviser for en væsentlig alvorligere straffesag, da ikke mindre end 2,2 kg amfetamin dukkede op i dybfryseren. 

Den mistænkte svindler og ejer af fryseren, en 49-årig mand, meldte sig til politiet nogle dage senere, vedstod sig kendskabet til amfetaminen og blev varetægtsfængslet den 16. november.

I går – mandag den 11. januar – idømte Retten i Glostrup ham fire et halvt års ubetinget fængsel for at besidde de 2,2 kg narkotika med henblik videreoverdragelse. 

Dommen inkluderede – som det hele startede med – også en straf for bedrageri, fordi han havde bestilt varer på internettet tre gange og betalt med et stjålet kreditkort.  

Dømte tilstod, modtog dommen og blev overført til afsoning.

27. januar 2022

Københavns Vestegns Politi

To mænd dømt for drabsforsøg i rockerkonflikt

Retten i Glostrup har i dag idømt to mænd 13 og 14 års fængsel. De er kendt skyldig i at have forsøgt at dræbe to personer, som de troede var fra en rivaliserende rockergruppe

27. januar 2022

Københavns Vestegns Politi

Ung mand fængslet i sag om drabsforsøg

20-årig mand varetægtsfængslet i 4 uger. Han er mistænkt for drabsforsøg på en ligeledes 20-årige mand i Søborg i december.

25. januar 2022

Københavns Vestegns Politi

To mænd anholdt i drabssag

Her til morgen har Københavns Vestegns Politi anholdt to mænd, som mistænkes i en drabssag fra Hvidovre.