Spring til hovedindhold

Forslag

Politiet undersøger fortsat omstændighederne ifm bådulykke i Køge Bugt

I forbindelse med bådulykken er to yngre mænd omkommet ved drukning. Københavns Vestegns Politi er fortsat i gang med at afklare omstændighederne.

Københavns Vestegns Politi

Kl 22:52 onsdag aften modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en mindre båd med fire personer var kæntret i Køge Bugt ud for Avedøre Holme. Ifølge de foreløbige vidneudsagn havde båden først fået motorstop og var siden begyndt at tage vand ind. Det var lykkes en 24-årig mand at svømme i land ved egen hjælp og kort efter blev en 33-årig mand ved bevidsthed reddet op af vandet. Efterfølgende fandt redningsmandskab de to øvrige mænd bevidstløse i vandet. Den ene blev erklæret død på stranden og den anden blev erklæret død på hospitalet. Den ene er en 31-årig mand og i den anden er en yngre mand, hvor politiet endnu mangler endelig identifikation.

Københavns Vestegns Politi er fortsat i gang med at afklare de nærmere omstændigheder i forbindelse med kæntringen, men sagen betragtes som en ulykke.

 

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Søren Enemark 61373850
 

Flere nyheder

16. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterforsker drab i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi er talstærkt tilstede ved Tybjergparken lørdag efter skuddrab på en 25-årig mand og efterlyser vidner.

14. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Fire unge anholdt for grov vold og røveri i Brøndby Strand

København Vestegns Politi indledte i morges en anholdelsesaktion mod en gruppe unge, som er mistænkt i en sag om grov vold og røveri – samtidig efterlyser politiet et specifikt vidne i forbindelse med sagen.

11. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Fortsat politiopmærksomhed i Ishøj

Selvom visitationszonen i dele af Ishøj udløber kl. 18, fortsætter Københavns Vestegns Politi med en skærpet opmærksomhed i området.

Afvis cookies