Spring til hovedindhold

Forslag

Politiet undersøger fortsat omstændighederne ifm bådulykke i Køge Bugt

I forbindelse med bådulykken er to yngre mænd omkommet ved drukning. Københavns Vestegns Politi er fortsat i gang med at afklare omstændighederne.

Københavns Vestegns Politi

Kl 22:52 onsdag aften modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en mindre båd med fire personer var kæntret i Køge Bugt ud for Avedøre Holme. Ifølge de foreløbige vidneudsagn havde båden først fået motorstop og var siden begyndt at tage vand ind. Det var lykkes en 24-årig mand at svømme i land ved egen hjælp og kort efter blev en 33-årig mand ved bevidsthed reddet op af vandet. Efterfølgende fandt redningsmandskab de to øvrige mænd bevidstløse i vandet. Den ene blev erklæret død på stranden og den anden blev erklæret død på hospitalet. Den ene er en 31-årig mand og i den anden er en yngre mand, hvor politiet endnu mangler endelig identifikation.

Københavns Vestegns Politi er fortsat i gang med at afklare de nærmere omstændigheder i forbindelse med kæntringen, men sagen betragtes som en ulykke.

 

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Søren Enemark 61373850
 

Pressekontakt

E-mail: kbhv-presse@politi.dk
Telefon: 4026 3704

 

Akutte pressehenvendelser uden for almindelig arbejdstid rettes til vagtchefen via hovednummer 4386 1448.

Flere nyheder

23. august 2019

Københavns Vestegns Politi

15 ukrainske mænd anholdt for ulovligt arbejde på en byggeplads i Hedehusene

Københavns Vestegns politi anholdt i går 15 ukrainske statsborgere uden arbejdstilladelse. De anholdte forventes fremstillet senere i dag eller i løbet af weekenden med henblik på udsendelse af Danmark.

21. august 2019

Københavns Vestegns Politi

Forhindrer kriminalitet i dit område

At hindre kriminalitet effektivt kræver et tæt samarbejde mellem alle aktører i samfundet – fx skoler, socialforvaltninger, psykiatri, forældre, kriminalforsorg, boligforeninger, idrætsklubber, politi og andre.

12. august 2019

Københavns Vestegns Politi

To mænd fængslet for omfattende hæleri

Retten i Glostrup har her til eftermiddag varetægtsfængslet to mænd. De er mistænkt for hæleri i forbindelse med tyvekoster fra en række indbrud siden nytår – blandt andet i Bagsværd

Afvis cookies