Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

20. juni 2019 10:38

Politiet undersøger fortsat omstændighederne ifm bådulykke i Køge Bugt

I forbindelse med bådulykken er to yngre mænd omkommet ved drukning. Københavns Vestegns Politi er fortsat i gang med at afklare omstændighederne.

Københavns Vestegns Politi

Kl 22:52 onsdag aften modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en mindre båd med fire personer var kæntret i Køge Bugt ud for Avedøre Holme. Ifølge de foreløbige vidneudsagn havde båden først fået motorstop og var siden begyndt at tage vand ind. Det var lykkes en 24-årig mand at svømme i land ved egen hjælp og kort efter blev en 33-årig mand ved bevidsthed reddet op af vandet. Efterfølgende fandt redningsmandskab de to øvrige mænd bevidstløse i vandet. Den ene blev erklæret død på stranden og den anden blev erklæret død på hospitalet. Den ene er en 31-årig mand og i den anden er en yngre mand, hvor politiet endnu mangler endelig identifikation.

Københavns Vestegns Politi er fortsat i gang med at afklare de nærmere omstændigheder i forbindelse med kæntringen, men sagen betragtes som en ulykke.

 

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Søren Enemark 61373850
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

23. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Uorden i skærpet strafzone udløste forhøjet straf

En 29-årig mand fra Skovlunde blev tirsdag formiddag kendt skyldig i grov uorden ved Brøndby Stadion. Fordi politiet havde indført en skærpet strafzone på stedet, forhøjede Retten i Glostrup straffen til en frihedsstraf på tre måneder.

5. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Dømt til anbringelse for drab

41-årig mand dømt for drab på en overlæge på et psykiatrisk center.

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.