Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

6. april 2021 16:14

Særligt corona-tilsyn i Ishøj, Brøndby og Gladsaxe

I de tre kommuner må liberale erhverv ikke genåben som i resten af politikredsen

Københavns Vestegns Politi

Fra i dag åbner de liberale erhverv i de fleste kommuner, men på grund af lokale smitteudbrud, har myndighederne bestemt, at det ikke omfatter fem specifikke kommuner i Danmark. Her ligger de tre af dem på Vestegnen. Derfor har Københavns Vestegns Politis corona-patruljer de kommende dage særligt fokus på de liberale erhverv som f.eks. frisører, tatovør, kropspleje-, skønheds- og massageklinikker i kommunerne Ishøj, Brøndby og Gladsaxe. 

”Vi har forståelse for, at det kan være svært at gennemskue regler der ændrer sig hele tiden og kun gælder for enkelte kommuner. Men det er også vigtigt at understrege, at disse retningslinjer er til for at hindre smitte, og hvis vi oplever, at man flere gange ser stort på reglerne, så vil vi skride ind med bøder,” siger politiinspektør Mogens Lauridsen. Han oplyser endvidere, at Københavns Vestegns Politi umiddelbart før påske etablerede et såkaldt corona-hotspot ved Ishøj Havn, hvor politiet hen over påsken har gennemført en intensiv patruljeindsats uden, at der er registreret overtrædelser af Covid-19 reglerne. Derfor har politiet i dag har besluttet, at ophæve dette hotspot.

Corona-patruljerne er politipatruljer, som har særlig fokus på corona-tilsyn mv. De kører i hele politikredsen – men med særligt fokus på de kommuner der oplever stigende covid19-smitte.

De seneste regler gælder frem til den 11. april. Men netop fordi der sker justeringer af retningslinjerne hele tiden, opfordrer København Vestegns Politi borgere og erhvervsdrivende til at tjekke løbende på coronasmitte.dk.

 

Pressekontakt:

Politiinspektør Mogens Lauridsen: 51708650
 

24. oktober 2021

Københavns Vestegns Politi

Flere sammenstød mellem fangrupperinger efter fodboldkamp

Før og efter dagens fodboldkamp på Brøndby Stadion mellem Brøndby IF og FC København udbrød der slagsmål.

12. oktober 2021

Københavns Vestegns Politi

Ejer af vanvidsbil forsøgte at undgå konfiskation med proforma-salg

Ejeren af bilen erkendte i retten, at han havde omregistreret bilen til en kammerat, efter at han var blevet taget for vanvidskørsel i Vallensbæk

7. oktober 2021

Københavns Vestegns Politi

Ung mand dømt i sag om dødsulykke i trafikken

20-årig mand idømt halvandet års fængsel for bl.a. uagtsomt manddrab i forbindelse med en voldsom trafikulykke i Hvidovre og særligt hensynsløs kørsel i Brøndby