Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

19. marts 2019 13:02

To sigtet for blotte sig ved Søborg Hovedgade

Københavns Vestegns Politi bad i januar offentligheden om hjælp til at identificere en blotter, som sættes i forbindelse med tre blufærdighedskrænkelser i Søborg og Buddinge.

Københavns Vestegns Politi

Københavns Vestegns Politi efterforskede tre anmeldelser om blufærdighedskrænkelse, hvor en mand henvendte sig til piger fra 6 til 12 år og blottede sig for dem. 

Krænkelserne fandt sted inden for 18 dage i december 2018 og januar i år på sidegader til Søborg Hovedgade nær skoler og/eller fritidsklubber – hhv. på Frødings Alle 21/12-18, Aakjærds Alle 4/1-19 og Christianehøj 7/1-19. 

Politiet offentliggjorde den 21. januar en film af ringe kvalitet og bad offentligheden om hjælp til identificere gerningsmanden.

Flere henvendelser fra borgerne

Efterfølgende rettede flere borgere henvendelse med oplysninger, som sammen med yderligere efterforskning førte til anholdelser, sigtelser og ransagninger hos to mistænkte – en mand midt i tyverne og en mand først i halvtredserne fra lokalområdet. 

”Vores videre efterforskning gav os grundlag for at mistænke, at to forskellige gerningsmænd stod bag de tre krænkelser – derfor har vi rejst sigtelse mod dem,” siger efterforskningsleder Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.
 
Han tilføjer, at begge mistænkte nægter at have krænket nogen, og at sagen aktuelt er til juridisk vurdering hos anklagemyndigheden.

”Ved offentliggørelsen opfordrede vi andre, som måtte have været udsat for noget mistænkeligt i området, om at kontakte os. Siden har vi ikke fået yderligere anmeldelser – hverken forudgående eller efterfølgende,” siger Henrik Hougaard.

Filmen og signalement er den mistænkte er fjernet fra Københavns Vestegns Politis hjemmeside og Facebook.  
  

Pressekontakt: 

Politikommissær Henrik Hougaard via pressetelefon 4026 3704
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. april 2024

Københavns Vestegns Politi

3,5 års fængsel for ildspåsættelse

55-årig mand dømt for at sætte ild på en ejendom i Rødovre.

23. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Uorden i skærpet strafzone udløste forhøjet straf

En 29-årig mand fra Skovlunde blev tirsdag formiddag kendt skyldig i grov uorden ved Brøndby Stadion. Fordi politiet havde indført en skærpet strafzone på stedet, forhøjede Retten i Glostrup straffen til en frihedsstraf på tre måneder.

5. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Dømt til anbringelse for drab

41-årig mand dømt for drab på en overlæge på et psykiatrisk center.