Spring til hovedindhold

Forslag

To sigtet for blotte sig ved Søborg Hovedgade

Københavns Vestegns Politi bad i januar offentligheden om hjælp til at identificere en blotter, som sættes i forbindelse med tre blufærdighedskrænkelser i Søborg og Buddinge.

Københavns Vestegns Politi

Københavns Vestegns Politi efterforskede tre anmeldelser om blufærdighedskrænkelse, hvor en mand henvendte sig til piger fra 6 til 12 år og blottede sig for dem. 

Krænkelserne fandt sted inden for 18 dage i december 2018 og januar i år på sidegader til Søborg Hovedgade nær skoler og/eller fritidsklubber – hhv. på Frødings Alle 21/12-18, Aakjærds Alle 4/1-19 og Christianehøj 7/1-19. 

Politiet offentliggjorde den 21. januar en film af ringe kvalitet og bad offentligheden om hjælp til identificere gerningsmanden.

Flere henvendelser fra borgerne

Efterfølgende rettede flere borgere henvendelse med oplysninger, som sammen med yderligere efterforskning førte til anholdelser, sigtelser og ransagninger hos to mistænkte – en mand midt i tyverne og en mand først i halvtredserne fra lokalområdet. 

”Vores videre efterforskning gav os grundlag for at mistænke, at to forskellige gerningsmænd stod bag de tre krænkelser – derfor har vi rejst sigtelse mod dem,” siger efterforskningsleder Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.
 
Han tilføjer, at begge mistænkte nægter at have krænket nogen, og at sagen aktuelt er til juridisk vurdering hos anklagemyndigheden.

”Ved offentliggørelsen opfordrede vi andre, som måtte have været udsat for noget mistænkeligt i området, om at kontakte os. Siden har vi ikke fået yderligere anmeldelser – hverken forudgående eller efterfølgende,” siger Henrik Hougaard.

Filmen og signalement er den mistænkte er fjernet fra Københavns Vestegns Politis hjemmeside og Facebook.  
  

Pressekontakt: 

Politikommissær Henrik Hougaard via pressetelefon 4026 3704
 

Flere nyheder

5. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Tesla beslaglagt efter gaderæs

Med en kendelse fra Retten i Glostrup beslaglagde politiet torsdag eftermiddag en Tesla S-model fra 2015 til en værdi af anslået 400-500.000 kroner.

4. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Kontrollerer åbning af indkøbscentre

Langt de fleste forretninger på Vestegnen følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om at begrænse corona-smitte.

2. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Ishøj Havn er fortsat corona-hotspot

Ishøj Havn får indtil videre fortsat ekstra politiopmærksomhed for at undgå forsamlinger. Tre andre hotspot-områder i Bagsværd, Brøndby og Herlev ophæves.

Afvis cookies