Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

15. november 2021 13:30

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 15. november 2021.

Læs uddraget af de seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 12. november 2021 kl. 07.00 til 15. november 2021 kl. 07.00.

LIMA indsatsleder døgnrapport

Weekendens anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Giesegårdsvej, Nordrup, Ringsted
Lunikvej, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Hirsevej, Jyllinge (forsøg)
Varnæsvej, Køge (forsøg)
Klitvej, Solrød Strand
Fuglesangsvej, Solrød Strand
Lyngtoften, Solrød Strand
Lærkevej, Solrød Strand
Kilevangen, Havdrup
Frederiksborgvej, Himmelev, Roskilde
Svenstrupvang, Havdrup
Niels Juelsvej, Solrød Strand (forsøg)
Klintelundsvej, Greve
Gyvelvej, Solrød Strand
Grønnegården, Greve
Langelandsvej, Køge (forsøg)

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Margrethehåbsvej, Roskilde

Tyveri fra køretøjer:

Egestræde, Store-Heddinge (2 anmeldelser)
Gadesvinget, Greve
Krogårdsvej, Greve
Solsikkevej, Jyllinge
Lerås, Greve
Vindingevej, Roskilde (3 anmeldelser)
Gammelgårdsvej, Darup, Roskilde
Annebjerg Stræde, Nykøbing Sj.


Fredag – lørdag:


Indbrud i garage – Nylandsvej, Karlslunde – Greve

Kl. 12.52 fik politiet en anmeldelse om, at en tyverialarm var gået i gang i en garage som indikation på, at nogen uberettiget havde skaffet sig adgang. En nabo var hurtigt kommet til stedet og havde overrasket tyven, der skyndsomt tog flugten til fods.
Politiet kunne kort efter konstatere, at tyven havde efterladt en cykel med cykelanhænger, hvori stjålne effekter fra garage samt fra muligvis et andet gerningssted blev fundet. Cyklen med cykelanhænger blev sikret med henblik på næmrere undersøgelse for at få identificeret tyven, der ifølge naboen blev beskrevet som: mand, østeuropæisk af udseende, 25-40 år gammel, almindelig af bygning, kort sort hår, iført grå jakke og grå arbejdsbukser.
En hundepatrulje ledte efter manden i området, men sporet efter tyven ophørte i et industriområdet ved Snedkergangen. Politiet afventer resultatet af de tekniske undersøgelser af de sikrede spor ved indbruddet, ligesom politiet forsøger at få identificeret ejeren af de effekter, som ikke blev stjålet ved indbruddet på Nylandsvej.
Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte havde bemærket tyven på flugt i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i villa – Varnæsvej, Køge

Kl. 17.43 fik politiet en anmeldelse fra nogle opmærksomme naboer, der havde hørt bankelyde fra et hus på vejen. Naboerne var bekendt med, at beboerne ikke var hjemme, hvorfor de var særligt opmærksomme og i fællesskab fik samlet en lille gruppe, der henvendte sig på stedet. Naboerne kunne se en opbrudt havedør, men der var ingen personer til stedet indenfor.
Politiet kunne efterfølgende konstatere, at der formentlig ikke var stjålet noget fra villaen, hvor der ikke var foretaget den sædvanlige gennemrodning for at lede efter tyvekoster. Politiet undersøgte villaen for spor efter tyvene, som andre en anden nabo formentlig havde set forlade området. Denne nabo havde ikke set de to mænd tidligere i området, hvorfor naboen formodede, at der var tale om indbrudstyvene. De to mænd blev beskrevet som: A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Yderligere kendetegn: Mørke skægstubbe, Iført: Iført sort tophue, sort dunjakke, mørke jeans, mørke sko, og B: Mand, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Mørke skægstubbe, Iført: Sort tophue, mørkegrøn dunjakke, sorte jeans samt sko.
Politiet fik i området også kontakt til et andet vidne, som kunne oplyse, at hun kl. ca. 14.10 havde fået uventet besøg af en fremmed mand, der havde oplyst at komme fra Amnesty International. Manden var blevet afvist, hvorefter han forlod stedet samtidig med, at han noterede noget i en bog. Denne mand blev af vidnet beskrevet som: mand, spinkel af bygning, uplejet sort/brunt fuldskæg med længde på ca. 4 cm, sort hår, iført sort jakke, sort T-shirt med gult tryk og medbringende en rygsæk på ryggen.
Oplysningerne om mændene arbejder politiet nu videre med i et forsøg på at få identificeret de to mænd, som måske kan mistænkes for indbruddet, og for at få afklaret, om den sidst omtalte mand overhovedet har noget indbruddet eller rekognoscering forud herfor at gøre.

Uro og uorden – Holbæk Have, Holbæk

Kl. 22.48 fik politiet en anmeldelse om, at nogen kastede kanonslag fra en bro ned på bilister, der passerede forbi. Flere patruljer kørte til området, hvor to mænd på 20 og 29 år blev truffet. De havde ikke noget ulovligt fyrværkeri på sig, og politiet havde ikke grundlag for at sigte nogen af dem.
Kl. 23.45 kom en fornyet anmeldelse om det samme fra samme sted. Denne gang traf politiet ingen personer i området, hvor der i øvrigt heller ikke lugtede af krudt. Politiet foretog sig således ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Færdselsuheld – Møllevejen / Hastrup Bygade, Gadstrup – Roskilde

Kl. 23.52 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en bilist havde påkørt en parkeret bil, som efterfølgende forårsagede, at tre andre bilister blev påkørt og fik skader.
Det viste sig, at ingen var kommet til skade ved uheldet, der skete, da en 17-årig ung mand fra Karlslunde som fører af en personbil var kørt ad Hastrup Bygade mod øst og efter et sving videre ad Møllevej mod syd. Efter svinget mistede den 17-årige kontrollen over bilen, der ramte en parkeret personbil. Dette sammenstød bevirkede så, at yderligere tre parkerede biler blev impliceret i uheldet.
Politiet har optaget rapport om uheldet, idet den 17-årige endnu ikke havde erhvervet sig førerret, ligesom politiet naturligt også undersøger, hvordan den 17-årige har fået rådighed over et køretøj, som han ikke lovligt kunne være fører af.

Narkokørsel uden førerret – bil beslaglagt – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 02.44 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Nyborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som politiet fik standset på rastepladsen i Karlslunde i forbindelse med kørsel i nordlig retning på motorvejen.
Den 24-årige havde heller ikke nogen førerret og blev også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven, inden han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og efterfølgende blev løsladt.
Han måtte dog finde alternativ transport, idet politiet beslaglagde hans personbil med henblik på senere konfiskation. Politiet havde konstateret, at den 24-årige tre gange i år var blevet afsløret i at køre bil uden førerret, så betingelserne for beslaglæggelse var til stede. Det var den 24-årige dog ikke enig i, så nu skal en dommer kigge nærmere på sagen og træffe en afgørelse om, hvorvidt politiet havde ret til at beslaglægge bilen.


Lørdag – søndag:


Kørsel uden førerret mv. – Kalundborg

Kl. 07.36 ønskede en patrulje at foretage en rutinemæssig kontrol af en personbil, der kørte ad Volden i nordlig retning. Da politiet aktiverede udrykningssignalerne for at bede føreren om standse, valgte føreren i stedet at sætte hastigheden op i et forsøg på at køre fra politiet ad flere veje i den indre del af Kalundborg by. Kl. 07.39 stoppede biljagten dog, idet føreren kørte ind på Slotsvænget, som endte blindt. Her kunne politiet efterfølgende anholde en 27-årig mand fra Lolland som fører af bilen, hvori der også befandt sig en 16-årig ung mand fra Kalundborg som passager. Politiet anholdt også ham for at sikre hans foreløbige tilstedeværelse, mens politiet undersøgte forholdene især om den 27-årige fører. Han havde ikke noget kørekort og blev i øvrigt skønnet påvirket af narkotika under kørslen. Bilens nummerplader var afmeldt helt tilbage i 2019 og havde dengang siddet på en bil af et andet mærke end den bil, som de nu var monteret på. Da der var uklarhed om den 27-åriges adgang til bilen, fik politiet bilen transporteret til et opbevaringssted, mens ejerforholdet på bilen undersøges nærmere.

Den 16-årige passager blev kort efter løsladt og afhentet af sin far, idet hans rolle i sagen var mindre alvorlig end for føreren, der blev sigtet for adskillige overtrædelser af færdselsloven under biljagten. Han blev sigtet for overtrædelse af sin ubetingede vigepligt, kørsel over for rødt lys i to lysregulerede vejkryds samt hensynsløs kørsel ad bl.a. Klosterparkvej, hvor han passerede et vejbump med op til 130 km/t, så bilen fløj ca. en meter op i luften. Bilen endte i modsatte kørebanehalvdel, og føreren var herunder ved at miste herredømmet, men nåede at rette op. Flere gange påkørte føreren også kantsten under sit forsøg på at slippe væk fra politiet.

Den 27-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev afhørt til de mange overtrædelser af færdselsloven, inden politiet løslod ham i løbet af formiddagen. Politiet efterforsker nu videre i sagen, og den 27-årige vil på et senere tidspunkt formentlig blive indkaldt til et retsmøde, når sagskomplekset med de mange overtrædelser skal afgøres.

Humanitær eftersøgning – Vipperød – Holbæk

Kl. 09.48 anmodede hjemmeplejen om assistance fra politiet til at lede efter 75-årig mand fra Vipperød, som formentlig i løbet af natten havde forladt sin bopæl. Han har svært ved at kunne finde retur, og hjemmeplejens egen eftersøgning havde ikke givet resultat, så man frygtede, at den dårligt gående 75-årige mand kunne være i hjælpeløs tilstand et ukendt sted.
Politiet iværksatte en humanitær eftersøgning med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, i området omkring mandens bopæl. Desuden blev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anmodet om at checke mandens tidligere bopæl.
Kl. ca. 12.30 blev den 75-årige fundet i live ved spejderhytten på Vipperød Mark, hvorfra han i en tilkaldt ambulance blev kørt på skadestuen og indlagt til observation.

Butikstyverier – Sct. Hansgade, Ringsted

Kl. 13.00 anmeldte årvågent vagtpersonale i outletcentret, at en mand blev tilbageholdt efter mistanke om at have begået butikstyverier i andre butikker i Ringsted. Vagtpersonalet havde nemlig fået informationer om en mand, der kunne mistænkes for butikstyveri, og da han blev opdaget i outletcentret, blev manden tilbageholdt og politiet tilkaldt.
Det viste sig, at en 24-årig mand fra Litauen var i besiddelse af en hættetrøje, shorts og to trøjer, som var blevet stjålet fra en sportsbutik og en herretøjbutik i Sct. Hansgade, Ringsted. Butikkernes overvågning bekræftede, at den 24-årige havde været i butikkerne, hvorfra han stjal varerne. Litaueren blev anholdt og sigtet for de to butikstyverier af tøj til en samlet værdi af ca. 2.900 kr. Han fik sine sager afgjort straks med en bøde, hvorefter han blev løsladt.

Slagsmål ved togstationen – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 16.24 anmeldte vidner, at to mænd var i slagsmål ude foran togstationen i Holbæk. Mændene var måske også i besiddelse af knive, og de to mænd
Politiet kørte til stationsområdet, som blev afspærret, så politiet kunne foretage undersøgelser på stedet efter slagsmål. De to involverede mænd var efterfølgende stukket af i hver sin retning. På perronen holdt et par tog, som politiet havde fået tilbageholdt hos DSB, så togene kunne undersøges for mistænkte i anledning af slagsmålet.

I et tog fik politiet med hjælp fra andre passagerer udpeget en svedig mand, der kort forinden havde taget plads på et sæde. Der var tale om en 20-årig mand fra den sydvestlige del af Holbæk kommune. Han blev anholdt som mistænkt for at have deltaget i slagsmålet, og ved undersøgelse af toget fandt politiet to knive gemt ved det sted, hvor han befandt sig. Knivene blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af knivloven, som den 20-årige kunne mistænkes for at have overtrådt. Den 20-årige var uden skader efter slagsmålet, som ifølge den anholdte var opstået på grund af et personligt uvenskab med modparten. Politihunde afsøgte perroner og stationsområdet for eventuelle spor efter slagsmålet, inden togdriften blev genoptaget.

Under efterforskningen fik politiet en indikation på modparten, som blev identificeret som en 18-årig mand fra Holbæk. Ham fandt politiet frem til senere på aftenen, hvor han blev anholdt i området ved sin bopæl. Heller ikke den 18-årige havde nogen skader som følge af slagmålet med den 20-årige modpart. Begge blev i løbet af aftenen afhørt til en sag om forsøg på grov vold og også for overtrædelse af knivloven for den 20-åriges vedkommende. Begge anholdte blev løsladt efter afhøring til sagerne, og de vil begge høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne.

Tre mænd fængslet for afpresning – Ringsted

Søndag blev tre mænd på 22, 24 og 25 år varetægtsfængslet til den 25. november i en sag om afpresning af en 18-årig mand fra Ringsted. De tre mænd er mistænkt for i forening af have opsøgt den 18-årige lørdag omkring kl. 1520, hvor de standsede ham i bil i krydset Søndervang/Næstvedvej i Ringsted. Her truede mændene med at skyde den 18-årige og hans familie, hvis ikke han betalte dem penge. Den 18-årige kørte herefter hjem, hvor han anmeldte sagen til politiet.

Lørdag aften kl. 18.45, standsede politiet de mistænkte i en bil i Ringsted. De blev anholdt, sigtet for afpresning og taget med til afhøring. Den 22-årige mand fra Ringsted er desuden sigtet i en tidligere sag om afpresning. Søndag blev de stillet for en dommer ved et grundlovsforhør ved Retten i Roskilder, hvor det blev besluttet at fængsle de tre mænd i to uger, men politiet undersøger sagen nærmere. Retsmødet foregik for lukkede døre, så politiet kan ikke oplyse yderligere på nuværende tidspunkt.

Utryghedsskabende forsamling – Ejboparken, Roskilde

Kl. 20.14 anmeldte en lokal borger, at flere biler var forsamlet ved området ved et børnehus. De tilstedeværende personer blev mistænkt for at handle med narkotika ud deres adfærd på stedet.
Som følge af de netop udstedte politigarantier rykkede politiet straks ud til området, hvor to biler og fire mænd blev truffet. Ved en kontrol kunne ingen af mændene i alderen 21-24 år fra hhv. Roskilde og Hedehusene mistænkes for hverken at være i besiddelse af narkotika eller at have handlet hermed. Politiet informerede dem om, at deres tilstedeværelse i området skabte utryghed, hvorfor de blev opfordret til at mødes andre steder. Ingen af dem blev sigtet for noget i anledning af politiets udrykning til stedet.

Truende passager i toget – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 21.50 anmodede DSB om assistance fra politiet, idet en 55-årige kvindelig DSB-ansat havde problemer med en mandlig passager. Han skulle have udstedt en kontrolafgift, men truede i den forbindelse den DSB-ansatte verbalt på livet, ligesom han var noget opfarende. En politimand, der i sin fritid tilfældigt var til stede i toget, trådte til og hjalp den DSB-kontrolløren med at tilbageholde manden indtil politiets ankomst. Også politimanden blev truet verbalt på livet.

Politiet foretog anholdelse af en 38-årig mand fra Aarhus C, som blev skønnet påvirket af både stoffer og alkohol, inden han efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen til afrusning. Næste dag blev han sigtet for både trusler på livet og trusler om vold mod nogen i offentlig tjeneste, inden han blev løsladt efter afhøring til sagerne. Senere vil han høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Truende passagerer i toget – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 00.34 bad DSB igen om assistance fra politiet, idet to unge passagerer havde fået udstedt en kontrolafgift og efterfølgende var blevet opfarende og truende over for togpersonalet.
På Ringsted station fik politiet kontakt til to drenge på 15 år fra Ringsted, som på grund af deres adfærd både i toget og efterfølgende højtlydt råben og verbale trusler mod passagerer og togpersonalet blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De blev herefter bortvist fra stationsområdet efter den efterhånden dyre togrejse med både kontrolafgifter og en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.


Søndag – mandag


Grundlovsforhør i sag om indbrud og røveri – Giesegårdvej, Nordrup – Ringsted

En 21-årig mand fra Ringsted fremstilles mandag morgen i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling i en sag om et indbrud i en lagerhal, som udviklede sig til røveri under flugten.

To mænd blev tidligt lørdag morgen opdaget, mens de pakkede lamper fra indbrud i et lager på Giesegårdsvej ind i en bil. En 66-årig mand, så den mistænkelige adfærd og råbte dem an, hvorefter mændene satte sig ind i bilen og kørte fra stedet. Den 66-årige blev ved flugten ramt af bilen ved lav hastighed, så han faldt slog sig. Han kom ikke noget alvorligt til, men det lykkedes mændene at stikke af fra stedet i bilen, som senere viste sig at være brugsstjålet. Politiet

Politiet fik søndag morgen anmeldelse om, at et alarm igen var gået ved lageret på Giesegårdsvej og kørte hastigt til stedet. Da patruljen nåede frem mødte de den efterlyste bil, med den 21-årige mand bag rattet tæt ved lageret. Han blev anholdt kl. 07.42 og sigtet for de to indbrud i lageret, for røveri i forbindelse med flugten lørdag og brugstyveri af bilen. I bilens baggerum fandt politiet lamper, som var blevet stjålet i forbindelse med indbruddet i lageret. Bilen blev meldt stjålet d. 1. november fra Faxe Ladeplads.

En narkometertest viste, at den 21-årige var påvirket af hash, amfetamin og kokain, og han havde desuden ingen kørekort. Han fik derfor udtaget en blodprøve efter anholdelsen. Politiet ledte efter en flygtet medgerningsmand i området, men fandt ikke frem til nogen.

Den anholdte blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling. Da han skulle stilles for en dommer inden for 24 timer efter anholdelsen, blev grundlovsforhøret afholdt tidligt mandag morgen kl. 07.30 ved Retten i Roskilde. Retten fængslede den 21-årige til den 9. december.

Færdselsuheld – Hagesholmvej, Audebo, Holbæk

Kl. 11.45 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var kørt ud i en afvandingskanal. Ambulancepersonale og politiet kørte til stedet, hvor en personbil stod næsten under vand ude i en afvandingskanal. Både en ambulancebehandler og en politibetjent gik sammen ud i vanden for at kontrollere, om der måtte være personer i nød inde i bilen. Bilen var tom, så intet tydede på, at nogen var kommet til skade som følge af uheldet.

Politiet fik foranlediget, at bilen blev trukket på land igen, mens politiet forsøgte at få klarlagt omstændighederne ved uheldet. Det viste sig, at en 63-årig mand fra Fårevejle St. havde været fører af bilen. Han var sluppet uskadt fra uheldet, der skete, efter han var kørt ad Hagesholmvej i østlig retning frem mod en kurve, hvor han fortsatte ligeud og kørte ud over en skrænt direkte ned i afvandingskanalen. Politiet registrerede blot omstændighederne ved uheldet og foretog sig ikke yderligere.

Bil taget fra påvirket bilist frakendt kørekortet – Søndre Ringvej, Roskilde

Kl. 21.35 stoppede en patrulje en bil på Søndre Ringvej i Roskilde i et rutinetjek. Bag rattet sad 32-årig mand fra Ballerup, som aldrig havde taget et kørekort. Han var desuden frakendt retten til at erhverve et kørekort på grund af tidligere sager om kørsel i påvirket tilstand. Den 32-årige var også ved dagens kontrol påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt, sigtet for narkokørsel i frakendelsestiden og taget med til en blodprøveudtagelse. Patruljen ransagede bilen, hvor der blev fundet 2,38 gram hash og 8 viagrapiller, som den 32-årige ikke havde fået lovligt på recept. Politiet beslaglagde hash og medicin med henblik på konfiskation.

Den 32-åriges bil blev også beslaglagt, på grund af mange tidligere sager om kørsel uden kørekort. Retten vil senere tage stilling til, om bilen kan endeligt konfiskeres i forbindelse med sagens afgørelse. Den 32-årige ville dog gerne have rettens bedømmelse af, hvor vidt det var i orden at politiet beslaglagde hans bil til sagen. Retten vil derfor nu i første omgang tage stilling til denne del, mens politiet afventer resultatet af blodprøven, hvorefter den 32-årige vil høre mere i sagen.

Brand i værelse i villa – Chr. F Jensensvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 02.25 kom et alarmopkald om brand i et værelse i en villa på Chr. F. Jensensvej i Jyderup. En beboer opdagede røg fra et udlejet værelse på villaen førstesal og slog alarm. Hun fik skaffet en nøgle til værelset, så beboerne i værelset kunne reddes ud. Politi, ambulance og brandvæsen kørte til Jyderup, hvor røgdykkere fik reddet en 61-årig mand ud af værelset. Han blev kørt til sygehuset, hvor han blev indlagt til observation for røgforgiftning. Alle andre beboere kom selv ud af ejendommen uden at kommet noget til. Under redningen fik en betjent indåndet røg, så han blev tjekket for røgforgiftning, men han havde ikke brug for behandling.

Brandvæsnet fik kontrol over ilden, før den spredte sig til resten af villaen. Branden viste sig at være startet omkring en stikkontakt, og havde smeltet en skummadras. Politiets brandefterforskere skal nu undersøge branden nærmere for at afklare, om en kortsluttet mobiloplader kan have startet branden.

Hærværk på valgplakater – Kirkebakken, Viskinge, Svebølle – Kalundborg

Kl. 02.59 fik politiet anmeldelse om en mindre gruppe unge, som havde forøvet hærværk på nogle valgplakater i Viskinge ved Svebølle. En af de unge kørte ifølge anmelderen på en knallert uden baglys. En hundepatrulje kørte til området, hvor politiet ved forhøring i området fandt frem til en 14-årig dreng og en 15-årig, som kunne mistænkes for at stå bag. De traf den 14-årige dreng, der blev kortvarigt tilbageholdt og visiteret, hvor patruljen fandt en ulovlig foldekniv med låsbart blad, som de tog fra ham. Drengen kan ikke straffes, da han er under den kriminelle lavalder, men politiet kørte ham hjem. Drengens forældre og de sociale myndigheder, blev orienteret om sagen. Politiet undersøger nu sagen om hærværket af valgplakaterne nærmere for at afklare, om nogen skal sigtes i sagen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere døgnrapporter

5. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporterne den 5. december 2022.

Læs uddraget af de seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 2. december 2022 kl. 07.00 til 5. december 2022 kl. 07.00.

2. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2. december 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 1. december 2022 kl. 07.00 til 2. december 2022 kl. 07.00.

1. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 1. december 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 30. november 2022 kl. 07.00 til 1. december 2022 kl. 07.00.

Forslag