Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

2. februar 2022 11:49

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2. februar 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 1. februar 2022 kl. 07.00 til 2. februar 2022 kl. 07.00.

Døgnrapport, patruljebil

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Provstehøjen, Holbæk
Strandroseparken, Strøby Egede, Køge
Strandvænge, Køge
Skovvangsvej, Strøby Egede, Køge (forsøg)
Nældebjerg Alle, Greve (forsøg)

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Holst Skovvej, Nykøbing Sj.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Pulsen, Roskilde

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Uheldsbilist var narkopåvirket – Køge Bugt Motorvejen, Jersie, Solrød

Kl. 07.09 skete et uheld på Køge Bugt Motorvejen i 4.vognbane, da en bilist mistede herredømmet over sin bil i det glatte føre. Bilen snurrede rundt og endte i nødsporet, hvor bilen ramte autoværnet. Der skete skade på bil og autoværn, men bilisten, en 26-årig mand fra Hvidovre, slap med en stor forskrækkelse - indtil kom politiet frem til stedet. Nu blev den 26-årige testet med narkometeret, som viste positiv for hash. Han blev derfor anholdt, sigtet for narkokørsel og fik udtaget en blodprøve på sygehuset. Herefter blev den 26-årige løsladt. Patruljen optog rapport om uheldet og underrettede Vejdirektoratet om skaderne på autoværnet.

Stjålet bil ramte parkerede biler – Bakkesvinget, Roskilde

Kl.10.29 påkørte en bilist to parkerede biler, der holdt langs Bakkesvinget i Roskilde. Bilen som kørte ind i de holdende biler stoppede efter sammenstødet, hvor føreren af bilen stak af fra stedet. Politiet kørte frem til uheldsstedet, hvor det viste sig, at uheldsbilen var meldt stjålet fra en adresse i Himmelev med rette nøgle tidligere på dagen. Patruljerne søgte efter den flygtede bilist, men fandt ikke frem til nogen.

Ingen personer kom noget til ved uheldet. Politiet optog rapport om sagen og undersøgte den stjålne bil for spor. Ejerne af de involverede biler blev underrettet om uheldet, og den stjålne bil blev udleveret til ejeren. Politiet efterforsker nu sagen, for at finde frem til, hvem som stjal og kørte i bilen.

Vidner som har set uheldet på Bakkesvinget og som kan komme med oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Brand i lejlighed – Vestergade, Roskilde

Kl. 16.25 opstod en mindre brand i en lejlighed i Vestergade, hvor der gik ild i en madras i et værelse. Politi, ambulance og brandvæsen kørte hastigt til stedet, hvor en beboer blev tilset for røg. Ingen kom noget alvorligt til. Branden blev hurtigt slukket, og der var ingen behov for evakuering af de øvrige beboere. Politiet undersøger nu branden nærmere, for at fastslå hvorfor den opstod.

Spirituskørsel – Storegade, Asnæs – Odsherred

Kl. 20.26 sigtede og anholdt politiet en 24-årig mand fra Nykøbing Sj. for spirituskørsel. Han blev stoppet på Storegade i Asnæs i en rutinekontrol, hvor han blæste alkometeret over det tilladte. Efter en tur med på bagsædet af patruljebilen for at få udtaget en blodprøve blev den 24-årige løsladt. Han vil høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøveanalysen kommer.

Bilist kørte uden kørekort for 11. gang – bilen beslaglagt – Hovedgaden, Svinninge – Holbæk

Kl.21.53 kørte en patrulje i Svinninge, da de rutinemæssigt stoppede en personbil. Bag rattet sad en 30-årig mand fra Brøndby, som efterhånden må kende rutinen, når han stoppes af politiet. Turen stoppede her. Det var nemlig 11.gang den 30-årige blev sigtet for kørsel uden førerret. Bilen blev beslaglagt, som det er muligt ifølge færdselslovens regler, når en bilist kører i sin bil uden kørekort mindst tre gange inden for tre år. Bilisten accepterede, at politiet beslaglagde han bil.

Den 30-årige fik sit kørekort første gang i 2017, men fik i 2020 et kørselsforbud efter to klip. Et kørselsforbud gives til førstegangsbilister, som inden for de første tre år efter de har taget kørekort får enten to klip, eller på anden måde får en betinget frakendelse af førerretten. Den sigtede kan forvente at høre mere i sine sager, som vil blive afgjort ved et senere retsmøde, hvor der også vil blive taget stilling til, om bilen kan endeligt konfiskeres.

 

Brand i firelænget gård – Salbyvej, Køge

Kl. 04.27 anmeldte en forbipasserende bilist, at det brændte i en længe på landejendom på Salbyvej i Køge. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden nu havde bredt sig til endnu en længe. Gården består af tre sammenhængende længer, som ligger adskilt fra hovedhusets længe. Der var ingen beboere hjemme på gården og ingen dyr. Brandvæsnet fik reddet to personbiler og en campingvogn ud af de brændende længer.

Brandvæsnet gik i gang med slukningsarbejdet og fik slukket branden før den spredte sig til hovedhuset. Der var et længerevarende efterslukningsarbejde på længerne, som fik omfattende brandskader. Politiet undersøger nu brandstedet, for at forsøge at fastslå brandårsagen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere døgnrapporter

9. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 9. december 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 8. december 2022 kl. 07.00 til 9. december 2022 kl. 07.00.

6. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. november 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. november 2022 kl. 07.00 til 29. november 2022 kl. 07.00. Denne døgnrapport er den 29/11-2022 udsendt som en pressemeddelelse, men udsendes nu også - forsinket - som et uddrag af døgnets begivenheder i det anførte døgn.

6. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 6. december 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 5. december 2022 kl. 07.00 til 6. december 2022 kl. 07.00.

Forslag