Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

23. september 2024 09:49

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. september 2024

Læs uddraget af weekendens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. september 2024 kl. 07.00 til 23. september 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Præstegården, Strøby, Stevns

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Himmelevvej, Roskild
Hejrevej, Roskilde
Lundemosen, Greve
Fredensbovej, Solrød (2 stk)
Urhøjvej, Store-Fuglede, Kalundborg
Norddalen, Roskilde
Sønderholmsvej, Karlslunde, Greve
Ternemosen, Greve
Stigårdsvej, Solrød

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Teglværksvej, Hørve, Odsherred

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Kirkemosevej, Føllenslev

Tyveri fra køretøjer:

Schmeltz Plads, Roskilde
Tornegårdsvej, Gadstrup, Roskilde

 

 

Fredag - lørdag

 

Påvirket bilist - Hesteskoen, Ringsted

Kl 18.14 standsede politiet en personbil ført af en 43-årig mand fra Sorø. Der var mistanke om, at han var påvirket af alkohol, hvilket han erkendte. Desuden slog en narkometertest også ud på kokain.

Brand - Askov Huse, Mørkøv, Holbæk

Kl 18.16 kom der melding om brand i et skur fyldt med en stor mængde brænde. Da politi og brandvæsen kom frem, var skuret helt overtændt. Der var dog ikke fare for, at branden ville brede sig til andre bygninger. Der var i forbindelse med branden en kraftig røgudvikling og politiet opfordrede derfor i den forbindelse de omkringboende til at holde sig indendøre.

Vold - Rørmosen, Roskilde

Kl 20.35 blev det anmeldt, at en kassemedarbejder i et supermarked var blevet overfuset af en tilsyneladende beruset kvinde. Flere andre kunder hjalp til med at få den pågældende vist ud af supermarkedet, men i den forbindelse fik en 35-årig kvindelig kunde et slag i ryggen af vedkommende. En patrulje kom frem til stedet og vidner på stedet kunne udpege en 42-årig kvinde fra Roskilde, der i rask trav var på vej væk fra stedet, som den mistænkte. Hun blev råbt an af politiet og efterfølgende sigtet for vold.

Vold - Knud Den Stores Vej, Roskilde

Kl 22.26 kom der melding om, at en 35-årig mand fra Roskilde under en hundelufte-tur var kommet op og diskutere med en ukendt mand, som endte med at følge efter ham. Den 35-årige ringede til politiet og oplyste, at den ukendte mand havde slået ham flere gange i ansigtet. Patruljen, der blev sendt til stedet, bemærkede en ung mand i løb, der forsvandt ind i en have på Sigynsvej. Det viste sig at være en beruset 16-årig ung mand fra Roskilde, som blev sigtet for vold mod hundelufteren.

Færdselsuheld med knallert - Københavnsvej, Køge

Kl 00.21 skete der et færdselsuheld, hvor en 16-årig ung mand fra Køge kom kørende på knallert, da han ramte ind i bagskærmen på en personbil ført af en 30-årig mand fra Stevns. Der skete ingen personskade og kun mindre materiel skade ved uheldet. Men den 16-årige havde en passager med på knallerten og det blev han sigtet for.

 

 

Lørdag - søndag

 

Fodbolddommer chikaneret - Kongens Enge, Karlslunde - Greve

Kl. 17.04 anmeldte en mand i 40´erne, at han var ude som dommer ved en lokal fodboldkamp i Karlslunde. Efter kampen var han blevet opsøgt af en større gruppe utilfredse spillere, der optrådte ubehageligt. De kaldte ham skælsord og havde en truende adfærd, så dommeren ønskede politiets assistance på stedet.

En patrulje kørte til Karlslunde Hallen, hvor alle spillere havde forladt stedet. Dommerne blev afhørt til episoden, som havde været ubehagelig, men der var ikke grundlag for at indlede en efterforskning for trusler mod dommeren. Politiet blev på stedet indtil dommeren var kommet trygt derfra.

Spiritusuheld på motorcykel- Huginsvej, Ringsted

Kl. 17.11 væltede en motorcyklist under igangsætning på en parkeringsplads foran en forretning på Huginsvej. Han mistede herredømmet over motorcyklen, som væltede om på højre side. Motorcyklisten, en 48-årig mand fra Ringsted, var uskadt, men han var påvirket af spiritus. En patrulje kørte til stedet, hvor alkometertesten viste over det tilladte, så han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve. Politiet optog rapport om uheldet og afventer nu promilleerklæringen.

Vanvidspromille ved supermarked - Sallevvej, Havdrup - Solrød

Kl. 17.27 fik politiet anmeldelse fra en bekymret borger, som havde set to fulde mænd, der handlede i et supermarked i Havdrup. De var kommet kørende til stedet, og borgeren holdt øje med de to mænd, mens han havde politiet i røret. Mændene satte sig ind i bilen igen og patruljen kom frem og fik stoppet bilen i krydset Hovedgaden/Sallevej/Vænget. Bag rattet sad en 34-årig mand fra Litauen, som talte snøvlende og langsomt. Han blæste alkometeret et godt stykker over 2,0 promille og blev anholdt og sigtet for vanvidskørsel.

Den 34-årige mand havde arbejde i Danmark, og de to mænd var kørende i deres arbejdsgivers bil. Bilen blev beslaglagt grundet den høje promille og ejeren blev orienteret.
Den anholdte mand fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt, da der ikke var juridisk grundlag for at begære ham varetægtsfængslet. Nu afventer politiet resultatet af blodprøven, hvorefter den 34-årige og bilejeren kan forvente at få afgjort sagen, herunder om bilen kan endeligt konfiskeres.

Vågne borgere bemærkede mistænkelig adfærd - Egeholmen, Solrød Strand

Kl. 03.30 ringede en borger til politiet og oplyste, at der gik to mørkklædte personer rundt ved bilerne i Egeholmen og lyste på bilerne. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf to yngre personer, en mand og en kvinde, som boede i området. Det var i gang med at pakke deres bil, men havde tabt noget, så manden havde lyst med sin mobiltelefon for at finde det tabte. Der var ingen mistanke om noget ulovligt, så patruljen kunne fortsætte videre.


Søndag - mandag

 

Brand - Holbækvej, Vig, Odsherred

Kl 08.30 kom der melding om brand i et værksted. Der skete en del brandskade på udstyret i værkstedet. Røgen fik spredt sig til et beboelseshus, men ilden nåede ikke at brede sig til mere end værkstedet. Det skal nu undersøges, om branden er startet i en batterioplader.

Hærværk - Hundigevej, Greve

Kl 12.29 kom der melding om at der blev malet graffiti på et s-tog. En hundepatrulje kørte til stedet og fik fat i en 38-årig mand fra Chile, der oplyste, at han kun var kommet til Danmark dagen før. En anden gerningsmand til hærværket nåede at løbe fra stedet. Der blev konstateret et større graffiti-maleri på togvognen. Den 38-årige blev anbragt i arresten natten over. Manden kan nu se frem til et erstatningskrav fra DSB.

Påvirket bilist - Ringstedvej, Holbæk

Kl 14.20 standsede en patrulje en personbil ført af en 24-årig mand fra Kalundborg-egnen, da der var mistanke om, at han var påvirket af narko. Patruljen kunne samtidigt se, at der var fiflet med nummerpladen, så tallene var ændret. Desuden manglede manden et gyldigt kørekort og bilen var ikke forsikret. Ejeren af bilen kan samtidigt se frem til en sigtelse for at have lånt sin bil ud til en person uden kørekort.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

26. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 26. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. september 2024 kl. 07.00 til 26. september 2024 kl. 07.00.

25. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. september 2024 kl. 07.00 til 25. september 2024 kl. 07.00.

24. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. september 2024 kl. 07.00 til 24. september 2024 kl. 07.00.