Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

28. august 2024 09:08

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 28. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 27. august 2024 kl. 07.00 til 28. august 2024 kl. 07.00.

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Greve Midtby Center, Greve

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Vandgranen, Viby Sj.
Fyrren, Svogerslev, Roskilde

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Boserupvej, Roskilde
Dronning Margrethesvej, Ringsted

 

Mand spurgte efter kontanter - Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 11.04 anmeldte en 43-årig mand fra Aakirkeby, at han i forbindelse med kørsel på frakørselsrampen ved afkørsel 31B var blevet vinket ind til siden af en mand, der på gebrokkent engelsk havde bedt om kontanter til benzin. Manden havde efterfølgende vist den 43-årige bornholmer noget guld. Ud over manden, der bad om penge, sad endnu en person i køretøjet på rampen. Den 43-årige kørte fra stedet uden at give penge til manden.

Kl. 11.44 kom en ny anmeldelse om, at bilen nu holdt ved afkørsel 35 ved Ringsted, og kl. 12.19 modtog politiet endnu en anmeldelse om at samme bil nu forsøgte at standse biler på en afkørsel ved Sorø.

Politiet gennemkørte området, uden at finde frem til de personer, der forsøgte at få penge fra øvrige bilister. Politiet vil gerne advare bilister mod at købe guldlignende effekter fra sælgere, de bliver standset af på motorvejs til- og afkørsler. Undlad at standse op.

 

Røgudvikling fra ovn - Belsager, Greve

KL. 11.30 modtog politiet en anmeldelse om røgudvikling fra et hus. Røgen viste sig at stamme fra en ovn, der indeholdt mad, der ikke var taget ud i tide. Der var ikke sket skade på ejendommen.

 

Kontrol på massageklinikker - Roskilde

Kl. 13.45 gennemførte politiets udlændingeafdeling kontrol på en massageklinik i den østlige del af Roskilde. Betjentene træf fem udenlandske kvinder, som alle havde tilladelse til at opholde sig og arbejde i Danmark.

Efterfølgende gennemførte betjentene endnu en kontrol på en anden massageklinik i den østlige del af Roskilde. Her befandt sig to udenlandske kvinder, der ligeledes havde alle de nødvendige tilladelser til at opholde sig og arbejde i Danmark. Turen gik efterfølgende til endnu en massageklinik, hvor betjentene træf en udenlandske kvinde, der også havde orden i tilladelserne.

 

Færdselsuheld - Højgårdsvej, Fårevejle St., Odsherred

Kl. 14.49 skete et færdselsuheld, da en personbil ført af en 67-årig mand fra Holbæk i forbindelse med svingning ramte en scooter, ført af en 54-årig mand fra Asnæs, der var i færd med at overhale den svingende bil, og som væltede ved sammenstødet. Føreren af scooteren blev kørt til tjek på sygehuset.

 

Hastighed - Mosede Landevej, Greve

Kl. 16.23 målte en patrulje en bilist til at køre 84 km/t på en strækning, hvad hastighedsgrænsen er 50 km/t. Føreren af bilen, en 41-årig mand fra greve blev sigtet i sagen. Der nedlægges påstand om frakendelse af kørekortet.

 

For hurtig knallert - Lupinvej, Kalundborg

Kl. 16.29 standsede en patrulje en knallert ført af en 17-årig ung mand fra Kalundborg. Knallerten havde for meget fart på og var ikke i lovlig stand, bl.a. manglede den nummerplader. Patruljen beslaglagde knallerten, som nu skal undersøges nærmere, og det skal afklares, om den 17-årige skal sigtes i sagen samt for hvad.

 

Overtrædelse af brandlovgivningen - Tvethøjvej, Lejre

Kl. 21.57 blev en 36-årig mand sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, da han havde tændt et bål med haveaffald og halmballer på ca. 8x5 meter uden at sikre slukningsmuligheder samt ikke være fysisk til stedet under afbrændingen. Derudover brændte bålet efter solnedgang, hvilket er en overtrædelse af brandlovgivningen. Manden kan forvente en bøde for den ulovlige afbrænding.

 

Beruset mand lagt i seng af politiet - Hundige Strandvej, Greve

Kl. 22.58 anmeldte en borger, at en meget beruset mand af flere omgange havde lagt sig ned på Hundige Strandvej og var dermed til fare for både sig selv og andre. Borgeren tilbageholdt den berusede mand, indtil en patrulje kom frem til stedet og overtog manden, der er en 49-årig mand fra Polen med adresse i Greve. Patruljen kørte manden hjem til hans bopæl, hvor han blev lagt i seng.

 

Fund af hash - Søndre Parkvej, Ringsted

Kl 23.18 bemærkede en hundepatrulje at en ung mand på en el-motorcykel med slukket baglygte. Han havde øjensynligt meget travlt med at holde øje med patruljevognen, så betjentene besluttede sig til at undersøge sagen nærmere. Det lykkedes de to politifolk at udtænkte en snedig plan, hvor den ene betjent fik skjult sig i en indkørsel i det håb, at den unge mand ville komme forbi. Og ganske rigtigt - kort efter kom han kørende for at holde øje med, hvor patruljevognen var hende, og så var det ellers en nem sag for den ene betjent at springe frem og slå en klo i manden, der skulle vise sig at være en 21-årig lokal mand. Det viste sig, at han i sin bæltetaske havde knap 200 gram hash, og han er derfor sigtet for salg af euforiserende stoffer.

 

Færdselsuheld - Vestmotorvejen, Ringsted

KL 02.42 skete der et færdselsuheld, da en 38-årig mand fra Ringsted kom kørende i en person bil mod vest på motorvejen men pludseligt mistede herredømmet over sin bil, der sejlede ad vejen og ramte bagdækket på en lastbil, før personbilen fortsatte ud i græsrabatten. Manden slap uden alvorlige skader, men patruljen, der kom frem til stedet, fik mistanke om, at manden var påvirket. En alkometertest var negativ, men til gengæld gav narkometeret udslag for kokain. Manden blev derfor taget med på sygehuset til udtagning af blodprøve.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

30. august 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 30. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 29. august 2024 kl. 07.00 til 30. august 2024 kl. 07.00.

29. august 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. august 2024 kl. 07.00 til 29. august 2024 kl. 07.00.

27. august 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 27. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 26. august 2024 kl. 07.00 til 27. august 2024 kl. 07.00.