Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

3. september 2024 09:38

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 2. september 2024 kl. 07.00 til 3. september 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Slimmingevej, Ringsted
Naturparken, Vindinge, Roskilde


Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Engvej, Høng

Tyveri af entreprenørmaskiner

De seneste dage har politiet modtaget flere tyverier af mindre entreprenørmaskiner rundt om i politikredsen.

Fredag blev det anmeldt, at der i løbet af aftenen eller natten var stjålet en mini-læsser fra et byggeri i Gadstrup. Og samtidigt kom der anmeldelse om, at der i samme periode også var stjålet en mini-læsser fra Havdrup. I løbet af natten til fredag blev der også stjålet en mini-graver fra Høng og tirsdag kom der anmeldelse om, at der var stjålet en mini-graver ligeledes i Høng.

Der har i nogle af sagerne været installeret gps-udstyr i entreprenørmaskinerne, men uden at det har ført til, at politiet har kunne finde det stjålne udstyr igen.

Politiet skal opfordre til, at hvis man er ejer af værdifulde maskiner, som henstår på byggepladser og lignende, så sikrer man dem bedst muligt - herunder ved brug af videoovervågning.

Indbrud i landejendom - Slimmingevej, Ringsted - Køge

Kl. 07.25 mandag morgen anmeldte ejeren af en landejendom i Ringsted, at der i løbet af natten havde været ubudne gæster i hendes stald. Fra et sadelrum var stjålet rideudstyr i form af sadler, trenser og hestedækkener for et større beløb.

Vidner der har bemærket personer eller køretøjer på Slimmingvej i området ved Vollerslev/Fløjterup bedes ringe til politiet med oplysninger i sagen. Ring på tlf. 114.

Grundlovsforhør i sag om grov vold og vidnetrusler - Maglegårdsvej, Roskilde

Kl. 08.43 kom en anmeldelse om et overfald på en uddannelsesinstitution for voksne på Maglegårdsvej i Roskilde, hvor en 31-årig mand var blevet overfaldet af en 41-årig mand. De to gik i klasse sammen og der opstod uenighed, som førte til overfaldet på den 31-årige, der blev tildelt flere slag og et knæ i ansigtet. Lidt efter blev han igen slået gentagne gange i ansigtet, da den 41-årige igen opsøgte ham på skolens toilet. Den 41-årige, som er tidligere straffet for vold, er desuden sigtet for under voldshandlingen at have truet den 31-årige til ikke at anmelde voldsepisoden.

Den mistænkte mand forlod stedet efter episoden, men kom kort efter retur til skolen, hvor han blev anholdt kl. 10.57. Han vil i dag blive fremstillet i grundlovsfor ved Retten i Roskilde kl. 10.00.

Varebil og personbil stødte sammen på bakke - Tindingevej, Høng - Kalundborg

Mandag kl. 09.09 stødte en personbil og en varebil sammen på en smal bakketop på Tindingevej ud for Tjørnede. Langs vejen var et hegn, som gjorde at vejen smallede ind. De tog køretøjer ramte derfor frontalt sammen på bakken. Bilisten var en 68-årig kvinde fra Høng og føreren af varebilen en 38-årig mand fra Næstvedegnen. De slap begge uden at komme noget alvorligt til, men bilerne fik store skader og politiet registrerede uheldet.

Narkokørsel i frakendelsestiden - Hovedgaden, Hvalsø - Lejre

Kl. 14.45 sigtede og anholdt en patrulje en 43-årig mand fra Nordsjælland, som kørte bil ad Holbækvej mod Hovedgaden i narkopåvirket tilstand og selvom han var frakendt førerretten. Han blev taget med til en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Udenlandske butikstyve fik straksbøde - Jyllandsgade, Ringsted

Kl. 15.00 blev en patrulje prajet af en medarbejder fra et supermarked, da de havde mistanke til at to personer i en polsk bil netop havde stjålet fra butikken. På butikkens overvågning kunne det ses, at en mand og en kvinde var gået igennem kassen med en pose varer, som de ikke havde betalt for.

I den polske bil traf patruljen to rumænere, en 31-årig mand og en 35-årig kvinde, som kunne genkendes på videoovervågningen. De blev anholdt og sigtet for i forening havde stjålet dagligvarer for 208 kr. De blev taget med på stationen til afhøring med tolk, hvor de erkendte tyveriet. De fik afgjort deres bødes med en straksbøde, som de betalte før de fik lov til at gå.

Uheld i rundkørsel - Gørlev Landevej - Gørlev Sj. - Kalundborg

Kl. 15.20 skete et uheld i et rundkørsel ved Kirkevangen, hvor en bilist overså en knallert i forbindelse med hun kørte ud af rundkørslen ved Gørlev Landevej mod nordvest. Knallertføreren, en 44-årig mand fra Høng, kørte fra Kirkevangen og skulle hele vejen rundt i rundkørslen. Da bilisten, en 61-årig kvinde fra Kalundborg, drejede til højre ud af rundkørslen ramte hun knallertens venstre side, så han styrtede og slog sig.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 44-årige mand blev bragt til behandling for en skade på hånden. Bilen og knallerten fik skader ved sammenstødet og politiet optog rapport om vigepligtsuheldet.

Spiritusbilist kørte galt - Godsvej/Anders Plougs Alle, Greve

Kl. 21.05 kørte en bilist ad Godsvej mod nord, da hun mistede herredømmet over bilen og påkørte et lyssignal i krydset ved Anders Plougs Allé. Herefter fortsatte bilisten videre mod færdselsretningen på Anders Plougs Allé og påkørte her et vejskilt. Bilen stoppede og den kvindelige bilist forlod stedet til fods.

En patrulje kørte frem til stedet, hvor de i bilen fandt ID tilhørende en 30-årig kvinde, og vidner havde set, at det var en kvinde, som sad bag rattet under uheldet. Kort efter traf en anden patruljen kvinden, som kom gående til sin hjemmeadresse. Hun var uskadt, men spirituspåvirket, og erkendte at hun havde ført bilen.

Kvinden blev anholdt, sigtet for spirituskørsel og taget med til en blodprøveudtagelse. Politiet optog rapport om uheldet og anmeldte det beskadigede lyssignal til kommunen, som sendte en tekniker. Efter blodprøven blev hun løsladt, men kan forvente at høre mere i sagen senere.

Brand i bryggers - Søndermarken, Tølløse - Holbæk

Kl. 22.50 opstod brand i en villa i Tølløse, som var opstået i husets bryggers formentlig omkring et gasfyr. Ilden havde haft godt fat i bryggerset og der var røg i hele huset.
Husets beboere vågnede ved brandalarmen og kom selv ud. Ingen personer kom noget til. Brandvæsnet slukkede ilden og tjekkede for ildlommer i væggene. Huset blev røgskadet, og skadeservice måtte tilkaldes til at gøre rent. Brandstedet skal nu undersøges nærmere for at afklare brandårsagen.

Spirituskørsel - Vestergade, Tølløse - Holbæk

Kl. 00.33 sigtede og anholdt politiet en 25-årig mand fra Irak, som kørte spirituskørsel. Han blev stoppet på Vestergade i Tølløse, og en alkometertest viste at hans promille var højere end tilladt. Bilens ejer bor i Holbæk, og hun blev orienteret om sagen. Den 25-årige fik udtaget en blodprøve og afhørt med tolk på politistationen. Herefter blev han løsladt, og nu venter politiet på resultatet af blodprøven.

Uheld i morgentrafikken - Sydmotorvejen, Køge

Tirsdag morgen Kl. 05.38 stødte tre bilister sammen på Sydmotorvejen mod nord, da den forreste bremsede op på grund af kødannelse. En bilist nåede ikke at bremse, og kørte op i den forankørende, som igen blev skubbet ind i bilen foran. Den forreste og den bagerste bil i harmonikasammenstødet kunne selv køre fra stedet, men bilen i midten mødte fjernes af vejhjælp. Politi og ambulance var fremme på stedet, men der var ikke umiddelbart melding om alvorlig tilskadekomst. En bilist havde dog ondt i nakken og blev kørt til tjek. En skiltevogn kom frem og dirigerede trafikken uden om uheldet og omkring kl. 06.20 var vejen igen fri.



 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

6. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 6. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 5. september 2024 kl. 07.00 til 6. september 2024 kl. 07.00.

5. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 5. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 4. september 2024 kl. 07.00 til 5. september 2024 kl. 07.00.

4. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 4. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 3. september 2024 kl. 07.00 til 4. september 2024 kl. 07.00.