Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

17. december 2019 10:52

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 161219 kl. 0700 til tirsdag 171219 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Rømøvej, Kirke-SåbyEjbyvej, Ejby, Lille-SkensvedGrønlykkeparken, Greve

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Læsøvej, Nykøbing Sj.
Dalen, Ringsted
Kirsebærdraget, Holbæk
Hellebækvej, Køge
Brøndgade, Roskilde
Bøgevej, Jerslev Sj.
Regnbuen, Holbæk
Skætterivej, Holbæk
Lyngtoften, Solrød Strand
Jersie Kystvej, Solrød Strand
Søndre Strandvej, Solrød Strand
Blokhusvej, Solrød Strand (2 steder)
Pansvej, Solrød Strand
Vinkeltoften, Solrød Strand
Digtervænget, Nykøbing Sj.

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Fårevejle Skolevej, Fårevejle


Færdselsuheld – Odsherredvej, Svinninge, Nørre-Asmindrup – Odsherred

Kl. 07.38 var der sket et færdselsuheld på motortrafikvejen / rute 21 i det sydgående spor. En 40-årig mand fra Aalborg Ø kørte i en varebil og flettede ind til et enkelt spor, da trafikken standsede. Han bremsede, men en bagfrakommende personbil ført af en 50-årig mand fra Taastrup opdagede det for sent, så han påkørte bagenden af varebilen. Bugseringskøretøjer blev bestilt til fjernelse af de implicerede biler på grund af skader, så de ikke kunne køre videre. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet.

Uheld i garagen – Oldvejen, Ll. Grandløse, Holbæk

Kl. 11.15 rykkede ambulance- og redningspersonale samt politiet ud til en garage på en privat adresse, idet en kvinde ifølge anmeldelsen til alarmcentralen lå fastklemt under en bil. Det viste sig at være en 86-årig kvinde fra Holbæk, som var kommet i klemme under bilens front. Hun blev frigjort og bragt til skadestuen i Holbæk til kontrol og behandling for eventuelle skader. Den 86-årige skulle et ærinde og havde startet bilen, der stod i garagen. Hun steg ud for at fjerne noget fra bilens frontrude, men bilen begyndte at trille fremad på grund af skrånende gulv. Kvinden kom derfor i klemme under bilen og lå hjælpeløs. Hun råbte op, hvorefter hendes 93-årige ægtefælle kom til stede, men tilkaldte en nabo for at få hjælp. Da de i fællesskab ikke kunne få den 86-årige fri, slog de alarm. Politiet har optaget rapport om ulykken for at undersøge omstændighederne nærmere.

Mistænkelige mænd – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 13.11 modtog politiet en henvendelse fra en opmærksom borger, som havde opholdt i ventesalen på jernbanestationen, hvor tre mistænkelig mænd af udenlandsk oprindelse færdedes. De var alle klædt i mørkt tøj og bar huer, ligesom de medbragte sorte tasker. Ifølge anmeldelsen kunne de måske mistænkes for at aflure PIN-koder, ligesom de væltede indkøbsvarer af cykler for efterfølgende at hjælpe med at samle varerne op igen. Indbyrdes kommunikerede de med diverse tegn og fagter, således at deres adfærd fandtes mistænkelig. Politiet kørte til området, men de tre mænd var forsvundet fra området. Politiet fandt dermed ikke ud af, hvem mændene og hvad formålet med deres adfærd var.

Irriteret bilist knuste bilrude og slog anden bilist – Hovedvejen / Gammelgårdsvej, Roskilde

Kl. 15.28 anmeldte en 32-årig mand fra Vemmelev sig udsat for vold af en anden bilist, som var kørt fra stedet i en personbil ad Hovedvejen mod syd. Politiet kørte til Hovedvejen ved Gammelgårdsvej, hvor den forurettede bilist samt et vidne blev truffet. Optrinet var i øvrige blevet overværet af flere bilister, der alle havde holdt for rødt lys i lyskrydset. Den forurettede oplyste at være blevet slået flere gange i ansigtet af en anden mandlig bilist, som havde knust sideruden først og dernæst slået ham gennem bilruden. Den voldelige bilist havde sat sig ind i sin personbil, hvorefter offeret var steget ud for at tage et foto af bilen og manden med sin mobiltelefon. Den voldelige bilist steg nu ud igen og forsøgte at tage mobilen fra offeret, hvilket dog mislykkedes, hvorefter han flygtede fra stedet i sin bil i sydlig retning. Da begge parter var standset bag hinanden i lyskrydset ved Gammelgårdsvej, var modparten steget ud af sin bil. Politiet kunne ud fra de fremkomne oplysninger identificeret den mistænkte, som politiet fandt på sin bopæl. Her foretog politiet anholdelse af en ædru, 36-årig mand fra Roskilde, som blev sigtet for vold mod den anden bilist samt hærværk på grund af den knuste bilrude. Den anholdte blev løsladt efter endt afhøring, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres. Uenigheden mellem bilisterne var opstået omkring deres indbyrdes kørsel ved en sammenfletning på Ringstedgade ved en tankstation, hvor vejen blev indsnævret fra to til en enkelt vognbane.

Fyrværkeri til ulempe – flere steder i politikredsen

Politiet har i det forløbne døgn modtaget følgende henvendelser om ulovlig affyring af fyrværkeri forskellige steder i politikredsen:
Kl. 16.18 – Hedelunden / Hundige Bygade – Greve Privatskole – kanonslag mv.
Kl. 16.20 – Gersagerparken, Greve v/ inst. Mælkebøtten - affyring af fyrværkeri
Kl. 18.17 – Over Bølgen, Greve – flok unge affyrer fyrværkeri i Askerød-området
Kl. 18.27 – Søndre Parkvej, Ringsted – flere anmeldelser om kanonslag
Kl. 19.13 – Parkvej, Køge – affyring af fyrværkeri
Kl. 20.02 – Pilevej, Ejby, Kirke-Hyllinge – fyrværkeri kastes ind i folks haver
Kl. 21.06 – Bygaden, Jerslev Sj. – affyring af kanonslag, raketter og andet fyrværkeri ved Hvidbæk-hallen kort tid efter, at politiet havde været præventivt i området
Kl. 22.50 – Over Bølgen, Greve – affyring af fyrværkeri og flygtet fra stedet i en bil.
Politiet har vurderet hver enkelt anmeldelse og sendt en patrulje til området i et forsøg på at finde de personer, som ulovligt har affyret fyrværkeri uden for den periode, hvor fyrværkeri lovligt må anvendes. Ingen er blevet sigtet efter de mange anmeldelser.
Brug af lovlig og godkendt fyrværkeri må kun ske i perioden fra 27. december til og med 1. januar. Salg af fyrværkeri er allerede i gang og må ifølge lovgivningen ske i perioden 15. – 31. december.

Færdselsuheld – Strøby Bygade, Strøby – Stevns

Kl. 16.21 var der sket et delvist frontalt sammenstød mellem to bilister, men ingen var kommet til skade som følge heraf. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til de to uskadte bilister. En 74-årig mand fra Store-Heddinge kørte i en personbil ad Strøby Bygade mod syd, medens modparten – en 67-årig kvinde fra Køge – kørte i personbil i modsat retning. De to parter stødte delvist frontalt sammen, så der opstod materielle skader på begge parters biler. Trafikken blev generet på grund af det ene køretøjs placering og vragdele på vejen, indtil bugseringskøretøjer havde fjernet bilerne kl. ca. 18.30. Politiet har nu optaget rapport om uheldet for at få klarlagt omstændighederne nærmere.

Syge personer i lejlighed – Nykøbing Sj.

Kl. 17.03 fik politiet via alarm 112 en melding om, at nogle personer var fundet meget syge og måske bevidstløse i en lejlighed i Nykøbing Sj. Ambulancepersonale og politiet fandt to meget påvirkede mænd på 28 og 30 år fra Nykøbing Sj., som hastigt blev bragt til skadestuen til undersøgelse og behandling. Politiet undersøgte findestedet nærmere og fandt noget hash. Efterforskning i øvrigt gav politiet en formodning om, at de to mænd måske havde indtaget noget stærk medicin, som ikke var ordineret til nogen af dem, i kombination med mulig indtagelse af et renseprodukt og måske også hashrygning. Ifølge oplysninger fra sygehuset blev de to mænds tilstand ikke betegnet som kritisk, men at de var i væsentlig bedring. Politiet forsøger nu at finde frem til ejeren af den fundne hash, idet der ikke umiddelbart formodes at være blevet begået et strafbart forhold i forhold til mændenes tilstand.

Trussel på livet – Møllehusene, Roskilde

Kl. 21.16 anmeldte en 20-årig mand fra Roskilde, at han netop havde haft uønsket besøg af nogle personer, som havde forsøgt at skaffe sig adgang til hans bopæl. Dørhåndtaget var gået i stykker, og anmelderen var bange, fordi han tidligere var blevet truet på livet efter nogle udtalelser til en eks-kæreste. Politiet kørte hurtigt til stedet og kunne på stedet anholde en 18-årig mand fra Roskilde, medens andre flygtede fra stedet. Den anholdte var maskeret med en hætte og halsedisse og blev bragt til politistationen til afhøring i sagen. Under hans ophold på politistationen henvendte to andre mænd på 18 og 19 år fra Roskilde sig for at melde sig selv som meddelagtige i forsøget på at trænge ind til den 20-årige, efter at politiet havde fået dem identificeret i forbindelse med efterforskning i sagen. Også disse to mænd blev anholdt, så politiet kunne i forbindelse med afhøringerne sigte alle tre for trusler på livet over for den 20-årige. Alle tre anholdte blev løsladt i løbet af natten og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen mod dem skal afgøres.

Færdselsuheld – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Kl. 23.17 forulykkede en personbil og landede på taget i boligkvarteret. Det viste sig, at en 23-årig mand fra Ruds-Vedby forinden var kørt i bilen ad Ladegårdsparken Vest mod sydøst, da han i en kurve ud for nr. 127 mistede herredømmet over bilen. Bilen ramte først en sten og efterfølgende en parkeret bil, hvorefter den 23-åriges bil rullede rundt flere gange, inden den standsede liggende på taget. Den 23-årige blev bragt på skadestuen til behandling for indre kvæstelser, medens en 28-årig mandlig passager fra Gislinge blev udskrevet som uskadt efter et check på skadestuen. Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken, hvis årsag politiet nu undersøger nærmere.

Færdselsuheld – Kalundborgvej / Dragsholm Alle, Sanddobberne, Hørve – Odsherred

Kl. 06.01 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor tre bilister var impliceret. Det viste sig at være ved krydset Kalundborgvej – Dragsholm Alle, hvor en 37-årig mand fra Nørre-Asmindrup havde påkørt en forankørende, som så blev skubbet frem i næste bil. De to biler var kørt i sydøstlig retning, og den forreste havde sat farten ned før svingning til venstre ad Dragsholm Alle. Den bagvedkørende havde også sat farten ned, hvilket den 37-årige overså og derfor ramte den bageste af de to biler. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet, der dog medførte materiel skade på de implicerede biler.


OPFØLGNING

 

Varetægtsfængsling - Våbenlov og trusler – Bøgens Kvarter, Høng, Kalundborg

Mandag blev den 55-årige mand, som søndag blev anholdt med et skarpladt haglgevær i Høng, fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk. Den anholdte havde optrådt truende over for nogle beboere ved et lejlighedskompleks, hvor han havde medbragt haglgeværet. Retten besluttede at varetægtsfængsle den 55-årige frem til den 7. januar 2020.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

26. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 26. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. april 2024 kl. 07.00 til 26. april 2024 kl. 07.00.

25. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.