Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

11. september 2020 11:44

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 100920 kl 0700 til fredag den 110920 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ventrupparken, Greve
Sleipnersvej, Ringsted
Søgade, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Søtoften, Solrød Strand
Læsøvej, Høng
Bøstrupvej, Løve, Høng
Piledyssen, Gundsømagle, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Rødgranvej, Nykøbing Sj.

 

Indbrud i skole og institutioner mv.

Ingen

 

Pytonslange fundet – Karlslunde Rasteplads, Karlslunde - Greve

Fredag i sidste uge blev en pytonslange set på ved et grønt område på Karlslunde Rasteplads. Politiet skrev om det på døgnrapporten mandag, hvilket fik en slangekyndig kvinde til at lede efter slangen på rastepladsen. Onsdag kontaktede kvinden poltiet og oplyste, at hun havde fundet slangen i god behold. Hun havde den nu i sin varetægt, og hun kunne tage sig godt af den, indtil ejeren blev fundet. 

Rette ejer kan henvende sig til politiet på tlf. 114, så slangen kan komme hjem igen. 

Farlig kørsel – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 09.05 var politiets videobil på patrulje på Vestmotorvejen i vestlig retning. Her bemærkede betjenten en personbil, som kørte i høj hastighed. Bilisten kørte tæt på de andre bilister og pressede dem bagfra for at få dem til at trække. Da han ikke fik mulighed for at overhale, tog han den indenom i en overhaling højre om to biler i høj fart. Bilens hastighed blev målt til at køre 176,9 km/t på en strækning, hvor 130 km/t er tilladt. Politiet standsede bilen, som blev ført af en 21-årig mand fra Køge, som ikke havde et gyldigt kørekort, da han ikke havde generhvervet sin førerret efter en tidligere frakendelse.
Foruden en sigtelse for kørsel uden førerret, blev den 21-årige blev sigtet for at køre for hurtigt, for tæt og for at overhale højre om. Bilen havde han lånt, så ejeren af bilen kan forvente et sigtelse for at låne sin bil ud, til en person uden kørekort. Det bliver alt i alt en meget dyr køretur for både den 21-årige og bilens ejer. Den 21-årige kan desuden forvente, at der bliver nedlagt påstand om frakendelse af førerretten i sagen.

Narkohunde fandt hash og amfetamin – Roskilde

Politi med narkohunde var torsdag formiddag på en adresse i Roskilde vestlige del, hvor der var mistanke om, at en 49-årig mand fra Roskilde opbevarede narko. Betjentene traf den 49-årige, som ikke ønskede at samarbejde med politiet. Han blev derfor anholdt, og politiet gennemgik villaen med narkohunde og stedet blev ransaget. Her fandt politiet 845 gram hash, 5,46 gram amfetamin og et femcifret kontantbeløb. Den 49-årige blev sigtet for besiddelse af hash og amfetamin med henblik på videresalg. Den 49-årige skyldte penge til det offentlige, så politiet beslaglagde en stor del af de fundne penge til at dække dele af hans gæld, hvilket den sigtede accepterede. Narkoen blev ligeledes beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 49-årige blev efter ransagningen taget med til politistationen, hvor han blev afhørt til sagen. Sagen blev herefter vurderet juridisk, hvor der ikke blev fundet grundlag for at fremstille den 49-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt torsdag eftermiddag, men vil høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Om eftermiddagen var narkohundepatruljen ved en lejlighed i Roskilde Centrum, hvor politiet havde oplysninger om, at en mand opbevarede amfetamin. Den mistænkte var tidligere kendt for handel med stoffer, så politiet mødte op på adressen, hvor de traf den mistænkte, en 39-årig mand fra Roskilde. Narkohunden fik hurtigt bid, da den snusede sig frem til en pose med amfetamin, som senere på stationen blev kontrolvejet til at indeholde 19,77 gram stof. Politiet sigtede den 39-årige mand for narkobesiddelse og beslaglagde stoffet med henblik på konfiskation, og han vil senere høre mere fra politiet i sagen.

Spirituskørsel – Esterhøjvej, Asnæs – Odsherred

Kl. 12.58 sigtede og anholdt politiet en 68-årig mand fra Asnæs for spirituskørsel i en personbil. Bilisten kørte ad Estershøjvej i Asnæs, selvom han havde en promille over det tilladte. Der blev udtaget en blodprøve, hvorefter den 68-årige blev løsladt. Nu venter politiet på resultatet af blodprøven, hvorefter den sigtede vil høre mere i sagen.

Chikanekørsel – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 14.30 anmeldte en 49-årig kvindelig bilist fra Køge, at hun netop havde været udsat for chikanekørsel på Vestmotorvejen af en mandlig bilist i en større sølvgrå Audi personbil. Kvinden var kørt på motorvejen mod vest ved Vemmedrup, og bag kvinden kørte den sølvgrå Audi. På motorvejen var der tæt trafik og hastigheden nedsat på grund af sammenfletningen ved tilkørslen. Kvinden kom til at køre bag en større lastvogn og ville overhale. Da hun begyndte sin overhaling i 2. vognbane, begyndte Audien bagved også at overhale. Den kvindelige bilist følte, at Audien pressede hende, og hun kunne se i bakspejlet, at den mandlige fører gestikulerede voldsomt, mens han blinkede med lyset. Efter at have kørt lidt blev der frit i 1.vognbane, og Audien overhalede nu højre om den 49-årige bil, før hun selv nåede at trække ind. Da den mandlige bilist kom foran kvindens bil bremsede han op, så hun også måtte bremse for ikke at påkøre ham. Kvinden trak nu ind i 1.vognbane, for at komme væk fra Audien. På grund af den tætte trafik kom hun til at køre ved siden af Audien.

Føreren af Audien rullede nu vinduet ned og kastede en ukendt hvid genstand på den 49-åriges bil, så der lød et stort ”gonk” inde i bilen. Den 49-årige ringede nu alarmopkald 112 for at anmelde episoden. Audien kørte videre ad Vestmotorvejen, hvor han fortsatte med at presse andre bilister. En patrulje fik kontakt til bilen ved Slagelse V, hvor bilen blev standset. Føreren af bilen, en 32-årig mand fra Fyn, blev sigtet for at have forvoldt fare mod den 49-årige. Han erkendte, at han havde kørt på stedet, hvor han havde haft en trafikal kontrovers med en kvindelige bilist i en Toyota, men nægtede at have kørt hasarderet eller at have kastet noget.

Politiet søger vidner i sagen, som kan være med til at belyse episoden på Vestmotorvejen omkring Vemmedrup mod Bjæverskov ca. 14.30. Vidner som har bemærket kontroversen mellem to personbiler, en større sølvgrå Audi og en sølvgrå Toyota Corolla bedes ringe til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller på tlf. 114.

Brand i skraldespand – Bjældevej, Roskilde

Kl. 21.53 kørte politi og brandvæsen til brand i en skraldespand på Bjældevej ved en orienteringsklub. Brandvæsnet fik slukket ilden, før den spredte sig til bygningen, men to affaldscontainere nedbrændte. Ved undersøgelse af den ene container, blev der fundet en tom benzindunk. Det var ikke muligt at fastslå, om dunken kan være årsag til at branden startede.

Vidner, som har set personer omkring orienteringsklubben for enden af Bjældevej i Roskilde torsdag aften, bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

 

Kiggekø førte til endnu et uheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 15.21 kørte en varebil op i en forankørende på Vestmotorvejen i vestlig retning, da føreren en 20-årig mand fra Slagelse kort var uopmærksom, mens han stillede på radioen. På grund af kødannelse længere fremme var en 41-årig kvinde fra Viborg bremset op, og hun blev ramt bagfra af varebilen. Uheldet skabte kø på motorvejen, så der blev sendt autohjælp og en skiltevogn, til at borttransportere de forulykkede biler og hjælpe med at afvikle trafikken.

Mens oprydningsarbejdet stod på, opstod der en såkaldt kiggekø i den modsatte side af motorvejen mod øst. Kl. 16.02 kom en anmeldelse om, at der nu var sket et nyt uheld i forbindelse med kiggekøen. En 29-årig kvinde fra Køge kom kørende, da trafikken foran pludselig bremsede kraftigt ned. Hun nåede ikke at bremse, men påkørte en 49-årig mand fra Hårlev, så hans bil blev skubbet videre frem i en tredje personbil.

Ingen personer kom til skade ved nogen af ulykkerne, men bilerne blev beskadiget. Politiet registrerede begge uheld, som torsdag eftermiddag forårsagede kø på motorvejen i begge retninger.

 


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

26. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 26. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. april 2024 kl. 07.00 til 26. april 2024 kl. 07.00.

25. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.