Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

25. april 2024 09:38

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Greve Strandvej, Greve

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Tjørnevej, Køge                   
Haslevvej, Ringsted
Ringstedvej, Ringsted

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

 

Myndigheder på kontrol – Kalundborg

Kl 08.00 var politiet sammen med Arbejdstilsynet, Skattestyrelsen og SIRI på social dumping-kontrol hos lokale virksomheder. I alt fem personer blev kontrolleret hos tre forskellige virksomheder. En enkelt litauisk statsborger blev anholdt, da det viste sig, at han var efterlyst fra udlandet til afsoning af en fængselsstraf.

 

Brud på gasledning - Nykøbingvej, Mørkøv, Holbæk

Kl 08.39 kom der melding om en overgravet gasledning. Politiet fik spærret for trafikken i området. Der blev tilkaldt tekniker, der kunne afbryde gassen og efter en lille time kunne der åbnes for kørsel i området igen. 

 

Låste sig inde i bil – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl 10.48 standsede færdselspolitiet en personbil ført af en 26-årig kvinde fra Skælskør-området. Kvinden talte i håndholdt mobiltelefon, mens hun kørte, og brugte til gengæld ikke sikkerhedssele. Der var ikke længere en gyldig forsikring på bilen. Alle dæk var nedslidte og der var ydermere heller ingen bagrude i bilen. Kvinden ville indledningsvist ikke oplyse, hvem hun var og låste sig inde i bilen. Det blev derfor nødvendigt at rekvirere en autotransport, der kunne hjælpe med at låse bilen op, så kvinden kunne anholdes og medtages til udtagning af blodprøve. I bilen blev fundet to foldeknive, hvorfor hun også blev sigtet for overtrædelse af knivloven.


Knive og hash fundet på uddannelsessted – Kalundborg

Kl. 11.00 var lokalbetjente og en narkohundepatrulje på en uddannelsesinstitution i Kalundborg Kommune, da skolen havde en mistanke om, at nogen elever kunne være påvirkede i skoletiden. Flere klasser blev gennemgået af narkohunden, hvor nogle få elever blev visiteret, da narkohunden Tjald-Fe markerede fært på dem.

En elev forsøgte at gå og hidsede sig op, da betjentene ville tale med ham. Han blev kortvarigt anholdt og visiteret. I hans skab på skolen, fandt betjentene en foldekniv med låsbart blad og en lille klump hash, som han blev sigtet for at besidde.

I en andens skab blev fundet en butterfly kniv, så han blev også sigtet for at overtræde knivloven. De ulovlige genstande blev beslaglagt. De to sigtede drenge var begge under 18 år, og deres forældre og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen.

 

Tip om muligt narkosalg førte til hashfund – Hørve, Odsherred

Kl. 13.55 mødte betjente med narkohund op på en adresse i Hørve efter flere tip fra borgere med mistanke om, at beboeren solgte narko til folk i området. Politiet havde fået rettens kendelse til at ransage huset, hvor der blev fundet 59,79 gram hash og fire kanyler med i alt 12ml koncentreret cannabisolie. Narkoen blev beslaglagt og manden i 40´erne blev sigtet i sagen. Han erkendte at have besiddet de euforiserende stoffer, men nægtede at have solgt stoffer.

 

Ung med kniv – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl 21.18 tog personalet fra en hundepatrulje kontakt til en 14-årig dreng fra den sydlige del af Odsherred, da der var mistanke om, at han var i besiddelse af en kniv. Drengen havde ikke meget lyst til at tale med politiet og forsøgte at gå fra stedet, så det blev nødvendigt at fastholde ham for at få oplyst hans identitet. Det viste sig, at han havde en køkkenkniv stukket ned i bukserne. Han blev sigtet for at overtræde knivloven og derefter kørt hjem til forældrene, så patruljen kunne få en snak med dem.

 

Påvirket bilist – Algade, Gørlev, Kalundborg

Kl 00.48 standsede politiet en personbil hvor føreren var skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Bilen blev ført af en 21-årig lokal mand som blev medtaget til udtagning af blodprøve.

 

Fund af hash – Greve Midtby Center, Greve

Kl 01.43 ville en patrulje fra lokalpolitiet kontrollere et køretøj i Greve. Føreren valgte at speede op, dreje ind på en parkeringsplads og derefter løbe fra stedet, mens passageren blev siddende i bilen. Passageren – en 19-årig lokal mand - havde ikke sikkerhedssele på og blev derfor sigtet for dette. I hans bæltetaske blev desuden fundet et mindre parti hash.

 

 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

3. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. maj 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 2. maj 2024 kl. 07.00 til 3. maj 2024 kl. 07.00.

2. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2. maj 2024

Tip førte lokalbetjente til lager af puffbars og vingummi med THC - Varebil taget fra virksomhed efter medarbejders vanvidspromille - Håndgranater viste sig at være pynt. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 1. maj 2024 kl. 07.00 til 2. maj 2024 kl. 07.00.

1. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 01. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 30. april 2024 kl. 07.00 til 01. maj 2024 kl. 07.00.