Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

26. april 2024 10:58

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 26. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. april 2024 kl. 07.00 til 26. april 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

 

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Kordilgade, Kalundborg
Greveager, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Næsdal, Asnæs
Hedelyparken, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Stenlandsvej, Vindinge, Roskilde
Søjlegården, Greve

Ulovlige knallerter, Banegårdspladsen, Kalundborg

Kl. 15.00 passede en lokalbetjent politiekspeditionen på Kalundborg Politistation, da to hurtige knallerterne kørte forbi og standsede foran ventesalen ved togstationen overfor. Betjenten løb over og tog fat i de to teenagebrødre, som fik tjekket deres knallerter. Begge knallerter tydeligt konstruktivt ændret, så de kunne køre mere end tilladt. Knallerterne skal nu undersøges nærmere, for at finde deres tophastighed, hvorefter de unge og deres forældre vil høre mere i sagen. Sagen straffes med bøde og betinget frakendelse af retten til at køre lille knallert. Allerede anden gang man kører på en ulovlig knallert bliver knallerten konfiskeres og knallertkørekortet ryger helt.

Mand fik det skidt og ramte autoværn- Sydmotorvejen, Køge

kl. 15.42 kørte en 47-årig mand fra Sydsjælland på motorvejen mod syd, da han pludselig får det dårligt og kører ind i midterrabatten, hvor han rammer autoværnet. En forbipasserende ser en bilen køre i midterrabatten, hvor den efter 500 m standser, men bilisten hænger ind over rattet, så han tilkalder hjælp.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 47-årig blev tilset. Han var livet op efter et ildebefindende, og han ingen behandlingskrævende skader. Motorvejen var kortvarigt afspærret, men kunne hurtigt åbnes igen. Der skete mindre skader på bilen, men ingen skader på autoværnet. Politiet registrerede uheldet.

Mænd bortvist fra saunagus - Bymarken, Roskilde

kl. 18.08 kom et alarmopkald om uro i Roskilde Badet, hvor to mænd skabte utryghed og nægtede at efterkomme personalets anvisninger. En hundepatrulje kørte frem til stedet, hvor de traf en 30-årig mand fra Greve og en 32-årig mand fra Roskilde, som havde skabt uro under saunagus og skubbet til personalet. De blev begge bortvist fra svømmehallen af patruljen uden dramatik.

Bil stjålet i forbindelse med bilhandel - Glostrup/Roskilde

kl. 19.35 bemærkede en patrulje fra færdselsafdelingen en bil, som var efterlyst for brugstyveri. Bilen kørte ad Holbækmotorvejen ved Roskilde mod vest, og i bilen sad to personer. Flere patruljer blev tilkaldt, så der var flere til at hjælpe med at stoppe bilen, som i første omgang ikke standsede, da de blå blink blev tændt.

Bilen blev standset, da flere patruljer omringede den. Der skete ingen uheld og de to mænd i bilen forholdt sig roligt. Det viste sig, at bilen blev efterlyst af ejeren nogle dage i forvejen, da han var blevet snydt i forbindelse med en bilhandel i Glostrup.

Den nye køber havde overført pengene for bilen, men efterfølgende var overførslen blevet annulleret, så sælgeren ikke havde fået sine penge.

Den mistænkte biltyv, en 19-årig mand fra København, kørte uden gyldigt kørte uden kørekort. Bilen blev sikret, og vil blive udleveret til ejeren. Den 19-årige er mistænkt for tidligere sager om lignende bedrageri. Politiet efterforsker nu sagen, og den 19-årige kan forvente at høre mere.

Påvirket mand bed betjent i finger - Jernbanevej, Ringsted

Kl. 01.13 kørte en patrulje til Ringsted Station, hvor DSB personalet bad om hjælp til at bortvise en påvirket mand, som skabte utryghed i toget. Patruljen anholdt en 31-årig mand fra Odense, som grundet sin påvirkede tilstand ikke var egnet til at færdes på gaden. Da betjentene satte ham ind i politibilen lykkedes det manden at bide en betjent i fingeren, og undervejs til politistationen udtalte han nedsættende og fornærmende ting til begge betjente. Han blev derfor sigtet for vold og fornærmelig tiltale og anbragt i detentionen til afrusning.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

3. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. maj 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 2. maj 2024 kl. 07.00 til 3. maj 2024 kl. 07.00.

2. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2. maj 2024

Tip førte lokalbetjente til lager af puffbars og vingummi med THC - Varebil taget fra virksomhed efter medarbejders vanvidspromille - Håndgranater viste sig at være pynt. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 1. maj 2024 kl. 07.00 til 2. maj 2024 kl. 07.00.

1. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 01. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 30. april 2024 kl. 07.00 til 01. maj 2024 kl. 07.00.