Spring til hovedindhold

Forslag

Seks anholdt i sag om ulovlige cigaretter

I alt seks personer er mandag anholdt i aktion i en sag om ulovlige kopicigaretter.

NSK logo

National enhed for særlig Kriminalitet (NSK) har i samarbejde med Østjyllands Politi mandag anholdt seks personer i en sag om ulovlige kopicigaretter.

 

Tre personer blev mandag eftermiddag anholdt på en adresse i Randers, hvor politiet fandt et større parti ulovlige kopicigaretter. Tre yderligere personer blev anholdt efter en eftersættelse i bil og afsøgning med hunde.

 

Ledende politiinspektør i NSK, Michael Kjeldgaard, siger:

 

”Jeg er tilfreds med gårdsdagens anholdelser. Nu forestår et videre efterforskningsarbejde, der kan afdække mere om den organiserede gruppe, som vi mistænker står bag.”

De anholdte fremstilles i grundlovsforhør i dag 27. februar kl. 13.30 ved Retten i Randers.

 

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning ved grundlovsforhøret. NSK har derfor ikke yderligere at oplyse på nuværende tidspunkt.

Pressekontakt

 

Pressetelefon: 4015 0147

E-mail: nsk-presse@politi.dk

25. juli 2024

National enhed for Særlig Kriminalitet

40-årig får fire års fængsel: Tilstod hvidvask for over 100 millioner kroner gennem fakturafabrik

En 40-årig mand bosat i Nordsjælland er torsdag blevet idømt fire års ubetinget fængsel samt udvisning af Danmark, efter han tilstod at have hvidvasket 104 millioner kroner. Hvidvasken foregik via en fakturafabrik og internationale netværk.

12. juli 2024

National enhed for Særlig Kriminalitet

62-årig får fem års fængsel for hvidvask af 145 millioner

En 62-årig mand er idømt fem års ubetinget fængsel efter at have tilstået hvidvask af ca. 145 millioner kroner. Hvidvasken er blandt andet sket gennem såkaldte fakturafabrikker.

11. juli 2024

National enhed for Særlig Kriminalitet

NSK bremser kokaintransportørnetværk

En 61-årig mand er torsdag blevet idømt 12 års fængsel for at have indført og videreoverdraget betydelige mængder kokain fra udlandet til Danmark.