Spring til hovedindhold

Forslag

Seks anholdt i sag om ulovlige cigaretter

I alt seks personer er mandag anholdt i aktion i en sag om ulovlige kopicigaretter.

NSK logo

National enhed for særlig Kriminalitet (NSK) har i samarbejde med Østjyllands Politi mandag anholdt seks personer i en sag om ulovlige kopicigaretter.

 

Tre personer blev mandag eftermiddag anholdt på en adresse i Randers, hvor politiet fandt et større parti ulovlige kopicigaretter. Tre yderligere personer blev anholdt efter en eftersættelse i bil og afsøgning med hunde.

 

Ledende politiinspektør i NSK, Michael Kjeldgaard, siger:

 

”Jeg er tilfreds med gårdsdagens anholdelser. Nu forestår et videre efterforskningsarbejde, der kan afdække mere om den organiserede gruppe, som vi mistænker står bag.”

De anholdte fremstilles i grundlovsforhør i dag 27. februar kl. 13.30 ved Retten i Randers.

 

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning ved grundlovsforhøret. NSK har derfor ikke yderligere at oplyse på nuværende tidspunkt.

Pressekontakt

 

Pressetelefon: 4015 0147

E-mail: nsk-presse@politi.dk

18. april 2024

National enhed for Særlig Kriminalitet

33-årig mand anholdt for organiseret salg af falske Apple-produkter

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) har i dag ransaget fem adresser og anholdt en 33-årig mand for at have solgt falske Apple-produkter.

18. april 2024

National enhed for Særlig Kriminalitet

Clear Channel betaler bøde på seks millioner

Clear Channel Danmark A/S betaler en bøde på seks millioner kroner for at have overtrådt konkurrenceloven ved at koordinere rabatsatser med en konkurrent på markedet for outdoor-annoncering.

16. april 2024

National enhed for Særlig Kriminalitet

To dømt i sag om organiseret handel med amfetamin på togstationer

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) har optrevlet et netværk bag handel med store mængder amfetamin. Yderligere to personer i sagskomplekset er nu dømt.