Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

8. august 2022 13:42

Nordjyllands Politi: uddrag fra døgnrapporten 5. - 8. august

Indbrud, tasketyveri og hærværk samt efterlysning af vidner til voldssag. Nordjyllands Politi udgiver på flere hverdage et uddrag fra døgnrappoterne.

Døgnrapport

Vidner søges til voldsepisode

Nordjyllands Politi søger efter vidner til en voldsepisode, der blev begået i Skagen tirsdag den 2. august i tidsrummet mellem kl. 0015 og 0100. Oplysninger skal gå til telefon 114. Læs mere her.

 

Bilhærværk

Natten til lørdag blev der udøvet hærværk mod to biler, der var parkeret foran anmelders hjem i Klostergade i Pandrup. Den ukendte gerningsmand havde knust ruderne på bilerne og skåret deres dæk op. 
Har du set noget i området på gerningstidspunktet? Kontakt politiet på 114.

Indbrud i sommerhus

Et sommerhus i Hou var natten mellem fredag og lørdag udsat for et indbrud, hvor gerningspersonen skaffede sig adgang til huset ved at bryde terrassedøren op. Derefter bevægede gerningsmanden sig rundt i huset. Blandt de stjålne genstande var en PlayStation 3, dyner og vaser.

Gerningsmanden efterlod et koben, som nu er sikret som spor.

Tasketyv i Fårup Sommerland

Morskaben blev for en stund afbrudt i Fårup Sommerland lørdag eftermiddag, da en kvinde fik stjålet sin taske. Der er tale om en lysegrøn rygsæk med mørke stropper, der blandt andet indeholdt et brilleetui med briller samt en pung med forskellige kort og et kontantbeløb.

Indbrud i garage
En gerningsmand trængte natten til fredag ind i en garage i Aggersund ved at knuse et vindue med en sten, hvorefter garagens port blev låst op indefra og åbnet.

Der er endnu ikke dannet et fuldt overblik over, hvad der blev stjålet, ud over en Soundboks og forskelligt el-værktøj. 

Besiddelse af euforiserende stoffer

På tagparkeringen af et hotel i Frederikshavn blev en mand set sidde og ryge hash i sin bil. Da en patrulje henvendte sig, lugtede der kraftig af hash, og mandens øjne var røde. Under visitation blev han yderligere fundet i besiddelse af 0,26 gram kokain.

Dette blev efterfølgende konfiskeret, og manden blev sigtet.

Indbrud i fabriksbygning

Søndag lige efter midnat gik alarmerne i gang i en fabriksbygning, da der var et indbrud i gang. Fabrikken er beliggende på Læsøvej i Hjørring.

Da kontaktpersonen fra alarmselskabet ankom, var gerningsmanden dog allerede væk igen.

Den ukendte gerningsmand tilgik bygning ved at knuse en rude i en dør på 1. sal, hvorefter døren blev åbnet via en indvendig vrider. Gerningsmanden stjal ikke noget fra bygningen, men flere skuffer og døre var åbne på gerningsstedet.

Eventuelt DNA blev sikret, og en efterladt handske blev fundet i nærheden af en patruljehund.

 

Morgenfest til gene

Lørdag før middagstid modtog politiet en anmeldelse fra en borger vedrørende meget højt musik, som blev spillet fra en lejlighed i Norgesgade i Hjørring. På anmeldelsestidspunktet havde festen allerede stået på i seks timer, og festens deltagere løb ind og ud ad opgangen.

Anmelder havde forsøgt at få festens deltagere til at skrue ned gentagende gange, men uden held.

En patrulje blev sendt til stedet, og man dæmpede musikken efter en samtale med patruljen. 

Tyveri til Tall Ships Race

Et par fik lørdag aften til Tall Ships Race stjålet deres pung, idet de passerede kulturbroen mellem Aalborg og Nørresundby.

Pungen lå i en rygsæk og indeholdt et større kontantbeløb og diverse kort. 

Påsat brand ved fodboldbane

Ved fodboldbanerne uden for Bangsbostrand Skole i Frederikshavn påsatte tre unge mennesker brand i nogle skraldespande lørdag aften.

Efterfølgende kørte de fra stedet på en knallert og to cykler. 

Narkopåvirket billist

På Hadsundvej i sydgående retning i Terndrup kørte en ung mand af vejen søndag aften, hvorefter han påkørte et vejskilt og endte ude på en mark.

Manden blev efterfølgende fundet sovende i bilen, og ved en narkometertest var der et positivt udslag for påvirkning af kokain. Manden blev anholdt i sagen.Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

9. juni 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 7. juni til den 9. juni 2023

Borger tilbageholdt indbrudstyve, vanvidsbilist og butikstyv anholdt. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

7. juni 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 5. juni til den 7. juni 2023

Flere indbrud og tilfælde af spirituskørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

2. juni 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 31. maj til den 02. juni 2023

Grafitti på entreprenørmaskiner, brand i campingvogn og en tyr på tur. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Forslag